02 / 05 / 2024

Tema World ne zaman açılacak

Tema World ne zaman açılacak

Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul 1.6 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor. Konut satışlarının devam ettiği proje kapsamındaki Tema World ve Tema Plaza da yer alıyor...

Tema World MIPIM 2014'te tanıtıldı!

Uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için dünyanın en büyük ve önemli fuarı MIPIM'de, dünya lansmanı yapılan Tema İstanbul'un eğlence ayağı Tema World 'ün de ön tanıtımı gerçekleştirildi.

Tema World, MIPIM Fuarı'nda tanıtıldı!

Uluslararası arenanın en önemli gayrimenkul platformu MIPIM Fuarı' nda Tema İstanbul'un dünya lansmanının yanı sıra temalı eğlence parkı Tema VVorld' un de m tanıtımı gerçekleştirildi.

Tema World 2016'da kapılarını açacak!

400 milyon dolar yatırımla hayata geçecek park, yılda 3 milyon kişiyi eğlendirecek. Kurgulanmış hikâyeleri, birbirinden farklı ve renkli temaları ile her yaş grubuna hitap edecek Tema World 2016'da kapılarını açacak.

Tema İstanbul'un eğlence parkını patronların çocukları yapacak!

MESA, Artaş-Özdaş ve Kantur-Akdaş’ın Halkalı Atakent’te inşa ettiği Tema İstanbul projesinin eğlence parkı bölümünü patronların çocukları hayata geçirecek. Eğlence parkı Tema World 400 bin metrekarelik bir alana yayılacak...

Tema World 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek!

Türkiye'nin en gözde temalı eğlence parkı olacak Tema World, yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Temapark 'ın 3 milyon ziyaretçiyi ağırlayacağı belirtiliyor.

Tema İstanbul 2'de 9 aya varan vade fırsatı! 

Tema İstanbul 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 9 aya varan vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Tema İstanbul 2 projesi 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Wonderland Eurasia yarın açılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan tema parkın giriş ücretleri belli oldu. Peki Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Tema Bahçe Atakent satış ofisi numarası!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Atakent Tema Bahçe projesinde 2020 yılında faaliyete geçecek Tema World eğlence parkı için çalışmalar devam ediyor...

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe Evleri projesinde dev eğlence alanı Tema World'e de yer veriliyor...

TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen TEMA İstanbul Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. Peki TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları!

Tema İstanbul projesinin ikinci etabı Bahçe bugün yapılan lansmanla satışa çıktı. Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları ne kadar?

Tema World ne zaman açılacak Haberi

Tema World ne zaman açılacak


Halkalı Atakent'te Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul 1.6 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Tema İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, alışveriş merkezi, otel, mağaza ve temalı eğlence parkı yer alıyor. 400 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Tema World eğlence parkının yılda 3 milyon kişiyi ağırlaması bekleniyor. 


3 bin metrekare büyüklüğünde sosyal tesisin bulunduğu Tema İstanbul'da 5 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı ve açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları yer alıyor.  Konut satışlarının devam ettiği projede yaklaşık 7 bin araçlık kapalı ve 650 araçlık açık otopark da mevcut.


Konut teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleştirileceği Tema İstanbul projesinde yer alan Tema World ve Tema Plaza'nın yapımına konut teslimlerinden...