02 / 05 / 2024

temapark hafriyat

temapark hafriyat

Şubat 20132te hafriyat çalışmalarının başlayacağı Temapark projesinde toplam 4 bin 26 adet konut yer alacak. Projede 250 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor...

Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi’nde hafriyat çalışmaları başladı!

Kütahya' nın Tavşanlı ilçesine yapılacak Küçük Sanayi Sitesi’ nde hafriyat çalışmaları başlatıldı. Uzun zamandır projesi sürdürülen 466 iş yerinin yapılması için çalışmalara hız verildiği bildirildi...

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 3 bin 610 konuttan meydana gelen Tema İstanbul projesi 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 2+1 dubleks daire tiplerinde tasarlandı

Eras Madencilik Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eras Madencilik Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi, Eray Selim Eraslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat 2014 tarihinde Beşiktaş, Büyükdere Caddesi 'nde kuruldu.

TBT Yapı Hafriyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TBT Yapı Hafriyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Tiryaki tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, İnnovia 3 Sitesi'nde kuruldu.

Birbey Yapı Nakliyat Hafriyat Madencilik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birbey Yapı Nakliyat Hafriyat Madencilik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Ağgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta Çağdaş İş Hanı'nda kuruldu.

Değerliler Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerliler Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Değerli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Çekmeköy Genç Apartmanı'nda kuruldu.

Vodafone Arena'nın hafriyat çalışmaları tamamlandı!

Beşiktaş, hem konumu hem de özellikleriyle Avrupa’da en iyiler arasına girecek olan Vodafone Arena’nın inşaatında hızla yol alıyor. ‘Şeffaf’ olarak dizayn edilen Kartal’ın yeni mabedinde hafriyat çalışmaları tamamlandı

Anılan Demir Çelik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anılan Demir Çelik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Horoz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Reyhan Sokak'ta kuruldu.

Temapark İstanbul ne zaman teslim? 256 bin TL'den!

Temapark İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Halkalı Tema İstanbul Evleri projesinde daire fiyatları 256 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Sabiha Gökçen’in yeni apronuna usulsüz hafriyat iddiası!

Zaman Gazetesi' nin bugün kü haberine göre İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ nda apron ve de pist inşa edilecek alana mevzuata aykırı hafriyat döküldüğü iddia ediliyor.

Eyf Yapı Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyf Yapı Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Artar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Bayrampaşa, Eski Edirne Asfaltı'nda kuruldu.

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Başak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Bahçelievler, Kocasinan, Ardıç Sokak'ta kuruldu.

Deymat Yapı İnşaat Mühendislik Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deymat Yapı İnşaat Mühendislik Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ahmet Atmaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

temapark hafriyat Haberi

temapark hafriyat

Mart 2013'te satışa sunulacak olan Temapark projesi Aktaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur ortaklığı ile Halkalı'da yükselecek. Toplam 4 bin 26 konutun yer alacağı projenin hafriyat çalışmaları Şubat 2013'te başlayacak.


1.3 milyar Euro yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Temapark'ta alışveriş merkezi de yer alacak. Tema Park'ta konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.



Konut teslimlerinin Temapark inşaatının başladıktan 24 ay-30 ay sonra başlanması planlanıyor. Tema Park 250 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselecek.


4 ve 5 yıldızlı otelin yer alacağı Halkalı Tema Park'ta konut büyüklükleri 40 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca projede 449 bin metrekare fuar alanı yer alacak.


www.mesagrup.com

Esra Nur...