30 / 04 / 2024

temapark projesi ödenek

temapark projesi ödenek

Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği’nde inşaatına başlanılan Temapark Projesi’nin 2013 mali yılı ödeneği artırıldı. Temapark projesi için bütçeye 700 milyon TL ek ödenek konuldu...

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

Demiryolu projelerine 16,3 milyar ödenek sağlandı...

2024 Yılı Yatırım Programı doğrultusunda Mersin, Adana, Osmaniye ve Gaziantep şehirlerini birbirine bağlamayı amaçlayan hızlı tren projesi için 16,3 milyar Türk Lirası ödenek sağlandığı kaydedildi.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

Trabzon Yeşil Yol projesi için 175 milyon TL ödenek tahsis edildi!

Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, bugüne kadar Yeşil Yol Projesi kapsamında bölgeye 2013-2016 yılları dâhil olmak üzere 175 Milyon TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı

İzmir Tarih Projesi için 2 milyon liralık ödenek ayrıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı bütçesinde İzmir'de alışverişin kalbi konumundaki Tarihi Kemeraltı Çarşısı ve çevresini yenilemeye yönelik "İzmir Tarih Projesi" için 2 milyon liralık ödenek ayırdı.

İstanbul Metrosu Projesi 1984 yılında ihaleye çıkarılacakmış!

1984 yılında İstanbul Metrosu Projesi 1984 yılında ihaleye çıkarılacakmış. Metro projesi için 1984 bütçesine 450 milyon lira ödenek konulmuş. 14 kilometre uzunluğundaki metro, Yenikapı ile 4. Levent arasında inşa edilecekmiş.

Ankara Hayvanat Bahçesi nereye taşındı?

Ankara Hayvanat Bahçesi nereye taşındı? Ankara Hayvanat Bahçesi Ankapark-Temapark projesi kapsamında Atatürk Orman Çiftliği içindeki yerinden taşınıyor. Peki inşaatı henüz başlamayan Ankara Hayvanat Bahçesi'nin yeni yeri nerede?

Ordu-Giresun Havalimanı'na ek ödenek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, mart ayında açılması planlanan Ordu-Giresun Havalimanı Projesi için 50 milyon liralık ek ödenek talimatı verdiğini bildirdi.

Ordu-Giresun Havalimanı için 50 milyon liralık ek ödenek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, mart ayında açılması planlanan Ordu-Giresun Havalimanı Projesi için 50 milyon liralık ek ödenek talimatı verdiğini bildirdi.

Ordu-Giresun Havalimanı'na ek ödenek verildi!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye' nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı Projesi için 90 milyon liralık ek ödenek ayrıldığını bildirdi...

Ordu-Giresun Havalimanı'na 90 milyon liralık ek ödenek ayrıldı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı Projesi için 90 milyon liralık ek ödenek ayrıldığını bildirdi.

Ordu-Giresun Havalimanı‘na 90 milyon liralık ek ödenek!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı Projesi için 90 milyon liralık ek ödenek ayrıldığını bildirdi.

Ordu-Giresun Havalimanı'na 90 milyon liralık ek ödenek!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu - Giresun Havalimanı Projesi için 90 milyon liralık ek ödenek ayrıldığını bildirdi.

temapark projesi ödenek Haberi

temapark projesi ödenek

Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği’nde (AOÇ) yapımına başlanan Temapark Projesi’nin 2013 mali yılı ödeneği artırıldı. Proje için bütçeye 700 milyon TL ödenek konuldu. Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısının son oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığında gerçekleşti. Kent gündemine ilişkin kararların ele alındığı toplantıda Temapark Projesi ek ödeneği CHP’nin muhalefeti Ak Parti ve MHP’nin kabul olumlu oy vermesiyle oy çokluğuyla kabul edildi.
Raporda, bu ödeneğin iç borçlanma yolu ile 500 milyon TL, merkezi idare vergi gelirlerinden alınan paylardan 70 milyon TL, gayrimenkul satışlarından 130 milyon TL olmak üzere karşılanması yönünde görüş belirtildi.
Toplantıda ayrıca Gökçek belediye meclis üyelerini AOÇ’de devam eden Temapark Projesi ve Yeni Çiftlik Bulvarı’nda bir geziye davet etti.

Hürriyet...