15 / 05 / 2024

Temay Temizlik manavgat otel projesi

Temay Temizlik manavgat otel projesi

Temay Temizlik, Antalya Manavgat'ta 280 oda ve 560 yatak kapasiteli otel inşa etmeye hazırlanıyor. Otelin 2019 sonunda hizmete açılması hedefleniyor..

Temay Temizlik'ten Antalya Manavgat'a 280 odalı otel!

Temay Temizlik, Antalya Manavgat'ta 280 oda ve 560 yatak kapasiteli otel inşa etmeye hazırlanıyor. Otelin 2019 sonunda hizmete açılması hedefleniyor..

Manavgat Arıtma Tesisi yetersiz kalıyor!

MATAB tarafından işletilen tesis, Büyükşehir Yasası kapsamında ASAT'a devredildi. Tesisin son zamanlarda yaydığı kötü koku nedeniyle gelen şikayetleri değerlendiren Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede inceleme yaptı.

Yörükoğlu Ticaret Manavgat'a ortaokul yaptırıyor!

Yörükoğlu Tic. Tur. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Kara, Ahmet Kara ve Ramazan Kara kardeşler Manavgat'ta anne ve babaları adına 24 derslikli ortaokul yaptırıyor...

Çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir 2014?

Konutların vergi borcu su faturalarına yansıtılırken, dükkan sahiplerinin belediyeye giderek ödeme yapmaları gerekiyor. Çevre temizlik vergi ödemeleri ne zaman yapılacak? Çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir 2014?

Dükkan çevre temizlik vergisi 2014!

Çevre temizlik vergisi, konut ve dükkan gibi belediyelerin temizlik işlerinden faydalanan taşınmaz mal kullanıcılarından alınıyor. Peki, Dükkan çevre temizlik vergisi 2014 ne kadar oldu? İşte yanıtı...

Tevfik Güven: Manavgat'ın alternatif turizmde geleceği Oymapınar!

Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar beldesi Belediye Başkanı Tevfik Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı ve 2005 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kabul edilen Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi projesine sahip çıkılması gerektiğini söyledi..

Çevre temizlik vergisi taksitleri 2014!

Belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmetleri karşılığında konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan bina kullanıcılarının çevre temizlik vergisi ödemeleri gerekiyor. İşte çevre temizlik vergisi taksitleri 2014...

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi, Cemal Vançin, Hıdır Vançin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

Çevre temizlik vergisi ödeme 2014!

Belediyelerin temizlik hizmeti karşılığında konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan bina kullanıcılarının çevre temizlik vergisi ödemeleri gerekiyor. İşte çevre temizlik vergisi ödeme 2014 bilgileri...

Edrine Enerji İnşaat Taahhüt Mühendislik Turizm Temizlik Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edrine Enerji İnşaat Taahhüt Mühendislik Turizm Temizlik Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mücahit Sezer tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta kuruldu.

Dükkan çevre temizlik vergisi ne kadar?

Çevre temizlik vergileri, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için belediyeye ödenmesi gereken vergilerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, dükkan çevre temizlik vergisi ne kadar?

Çevre temizlik vergisi ödeme tarihi 2014!

Konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar için ödenmesi gereken vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. Peki çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir? İşte çevre temizlik vergisi ödeme tarihi 2014...

Çevre temizlik vergisi bildirimi örneği!

Çevre temizlik vergisi, belediyenin sunduğu temizlik hizmetlerinin karşılığı olarak, bu hizmetten faydalanan taşınmaz mal kullanıcılarından alınıyor. İşte işyeri için verilmesi gereken çevre temizlik vergisi bildirimi örneği...

Temay Temizlik manavgat otel projesi Haberi

Temay Temizlik manavgat otel projesi

Temay Temizlik, Antalya Manavgat'a bağlı Örenşehir Mahallesi'nde otel inşa edecek. Proje, 9 bin 505 metrekarelik alan üzerinde yayılacak.


280 oda ve 560 yatak kapasitesine sahip olacak otel, 60 milyon 460 bin TL'ye mal olacak. 


Tepealtı Mevkiinde konumlandırılan otel, Antalya merkezinin yaklaşık 87 kilometre doğusunda, Manavgat merkezinin ise 22 kilometre doğusunda yükselecek.



Otelin kuzeybatısında Raymar Hotels & Resorts, kuzeydoğusunda Manavgat-Alanya Karayolu (D400), güneydoğusunda Alara Çayı ve Alara Delta Hotel bulunuyor. Otelin 2019 sonunda hizmete açılması planlanıyor.



Işıl Seren...