29 / 04 / 2024

temde üstgeçit mi yıkıldı

temde üstgeçit mi yıkıldı

TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde seyreden bir kamyon, yan yoldaki Ispartakule sapağında Bizimevler Üstgeçidi'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçidin büyük bölümü çökerken, olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

Sakarya Erenler Üstgeçit Projesi'nin ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine bugün çıkılacağını açıkladı.

Şanlıurfa'ya yeni üstgeçit!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tugay önüne 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde yapılması planlanan çift asansörlü üst geçidin yapımına başladı.

Kocaeli'ye yeni üstgeçit yapılacak!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Üniversite Hastanesi yolu üzerinde bulunan B kapısında öğrenci giriş ve çıkış yoğunluğunun fazla olduğu ışıklı hemzemin kavşağın kaldırılması amacıyla yaya üstgeçit köprüsü yapılacak.

Karaman'a yeni üstgeçit!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi arasında yapılması planlanan üstgeçit projesinin yapım ihalesi gerçekleşti.

Kaç çeşit vasiyetname vardır?

Vasiyet, bir kişinin ölümünden sonra geçerli olmak üzere, bir veya birden fazla kişiye belirli bir mal bırakması işlemi oluyor. Peki, kaç çeşit vasiyetname vardır? Vasiyet sözlü olarak bırakılabilir mi?

temde üstgeçit mi yıkıldı Haberi

temde üstgeçit mi yıkıldı


TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde seyreden bir kamyon, yan yoldaki Ispartakule sapağında Bizimevler Üstgeçidi'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçidin büyük bölümü çökerken, olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Kazaya, kamyonun taşıdığı kepçenin üstgeçide çarpmasının yol açtığı belirtildi.


Kaza sonrası olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Akşam trafiğine bir de kaza sonucu üstgeçidin çökmesi eklenince, yan yolda ve TEM'de uzun araç kuyruğu oluştu. 


Ekiplerin kamyonu ve üstgeçit enkazını kaldırma çalışmaları devam...