05 / 05 / 2024

temel kotil türk hava yolları

temel kotil türk hava yolları

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi. THY Genel Müdürü Temel Kotil, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "2014 Havayolları Strateji Ödülleri"nde, "Yılın CEO'su" ödülüne layık görüldü.

Temel Kotil: 3 havaalanına bizden çok Asyalı taşıyıcıların ihtiyacı var!

THY Genel Müdürü Temel Kotil: "3. havaalanına THY'nin ihtiyacı var ancak bizden çok Asyalı taşıyıcıların ihtiyacı var. Yolcuyu İstanbul'dan dağıtıp dönerlerse daha erken geri dönüyorlar. Yolun 3 saat kısalması süper bir olay onlar için" dedi...

Deprem projelerinde işbirliği! Türk ve Çinli akademisyenler 8 proje için bir araya geliyor

Türk ve Çinli akademisyenler, arama kurtarma İHA'larından temel kablosuz iletişim teknolojilerinden, yıkım atıklarının geri dönüştürülmesinden deprem sonrası stratejilerin geliştirilmesine kadar çeşitli konularda 8 proje yürütecek.

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası'nın temeli atıldı!

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda yeni yatırıma yönelik temel atma töreni düzenlendi. Bakan Fikri Işık, törende yaptığı konuşmada Aksaray’da Mercedes-Benz Türk’ün yeni yatırımının temelini atmaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Kaman Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleşti.Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Temel Kotil: Üçüncü havalimanı dünya tarihini değiştirecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil patronlarının yolcuları olduğunu belirterek, 'Biz patronumuzu memnun etmek için çalıştık ve başardık. Dünyanın en büyük havayolu şirketi değiliz ama memnuniyette bizi kimse geçemez' dedi.

Temel Kotil :Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, " Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

Temel Kotil: 3. Havalimanı dünyanın tarihini değiştirecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye’nin gurur projesi 3. Havalimanı için “Dünyanın tarihini değiştirecek” dedi. Kotil, Afrika, Uzak Doğu ve Orta Asya’nın İstanbul’u kullanarak Avrupa ve ABD ile buluşacağını söyledi.

Diyarbakır Stadyumu'nun temel atma töreni ertelendi!

Diyarbakır'da inşaatı devam eden 33 bin kişilik stadın bugün yapılacağı açıklanan temel atma töreni ertelendi. Atatürk Stadı'nın ise lig bittikten hemen sonra yıktırılacağı belirtiliyor.

Temel Kotil: Büyük havaalanları yapın!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa ülkelerine “büyük havaalanları yapmaları” çağrısında bulundu. Kotil, "Eğer büyük havaalanlarınız yoksa şirketleriniz para kazanamaz ve pazar payı kaybeder" dedi.

Türk Hava Yolları mil ile alışveriş dönemini başlattı!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Kotil, çalışmalara sanal mağaza ile başladıklarını ve yeni yılla birlikte başta Atatürk Havalimanı olmak üzere büyük havalimanlarında mağaza açacaklarını duyurdu

Gazze'de 1000 Konut Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serdar Çam ile Gazze' de bulunan Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçisi Sarnıç,1000 Konut Projesinin temel atma törenine katıldı...

Temel Kotil: Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Başkanı Temel Kotil, Türkiye'nin havacılıkta lider pozisyona geldiğini ama henüz dünyanın en büyüğü olmadığını söyledi.

Temel Kotil: Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Başkanı Temel Kotil, "Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi ama henüz dünyanın en büyüğü değiliz" dedi.

temel kotil türk hava yolları Haberi

temel kotil türk hava yolları


Tarihi Middle Temple Hall'da yapılan ödül töreninde konuşan Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, ödülü 40 bin THY çalışanı adına aldığını belirterek, "Yolcularımız olmasa bu başarıya ulaşamazdık. Bu yıl 60 milyon yolcu taşımayı bekliyoruz. Geçen 10 yıl boyunca, 350 milyon yolcu taşıdık. Hepsine teşekkür ediyorum. Onlar benim patronum, onlar için çalışıyorum. Bu nedenle THY çok başarılıdır" dedi. 


Yolcuların desteğiyle geçen 10 yıl içerisinde yüzde 18 büyüdüklerini ifade eden Kotil, 2023 yılına kadar 120 milyon yolcuya ulaşmayı planladıklarını kaydetti.


Törendeki konuşmasında eşi Remziye Kotil ile ailesine teşekkür eden Temel Kotil, "Onların desteği olmasa geçen 25 yıl boyunca ne yapardım bilmiyorum. Eşim en büyük destekçim oldu. Ancak kendisine vize verilmesi çok uzun sürdüğü için, bugün bana katılamadı" diye konuştu.


"Çok prestijli bir...