17 / 05 / 2024

temel mühendisliği ve geoteknik tasarımı zetaş

temel mühendisliği ve geoteknik tasarımı zetaş

İnşaat sektörünün özel uzmanlık gerektiren temel mühendisliği ve geoteknik tasarımı alanında yüksek kalite ve teknolojiyi birleştirerek hizmet sunan ZETAŞ Zemin Teknolojisi A.Ş. Turan Durgunoğlu bu yıl 25'inci yaşım kutluyor...

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi Pendik'te Ömer Fatih Sak tarafından kuruldu.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Pendik'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Süha Özaras, Tahir Çil, Nuri Tuğrul Derman ve Özay Yakak ortaklığında kuruldu.

En yüksek maaşlı 20 meslek... Paraya para demiyorlar!

2000'li yıllarda ön plana çıkan en çok para kazanan ve gelecek 10 yıl içinde de istihdam oranları büyüyecek olan meslekleri işin uzmanları açıkladı. Bilgisayar mühendisliği ve Veri tabanı mimarlığı gibi mesleklerin hızla yükselişe geçti. İşte geleceğin en çok para kazandıran meslekleri...

Milyonlarca vatandaş bu zam haberini bekliyordu! 65 yaş aylığı, evde bakım desteği ve engelli aylıklarına zam

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ile birlikte yükseldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç liraya çıktı? İşte rakam rakam merak ile beklenen yeni zamlı maaşlar...

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de Mustafa Alkan tarafından kuruldu.

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Abdulmutelip İpek tarafından kuruldu.

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Shamshod Abdualımov tarafından kuruldu.

temel mühendisliği ve geoteknik tasarımı zetaş Haberi

temel mühendisliği ve geoteknik tasarımı zetaş




ÇEYREK asır boyunca inşaat sektörünün özel uzmanlık gerektiren temel mühendisliği ve geoteknik tasarımı alanında yüksek  kalite ve teknolojiyi birleştirerek hizmet sunan ZETAŞ Zemin Teknolojisi A.Ş. Turan Durgunoğlu bu yıl 25'inci yaşım kutluyor. Kurulduğu günden bugüne birçok yeni teknolojiyi Türkiye'ye getiren ve alanında lider konumda olan ZETAŞ'm 25'inci yaşı için, inşaat sektörünün önde gelen firmalarının yöneticilerinin kaülımıyla bir kutlama yemeği düzenlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Turan Durgunoğlu'nun evsahipliğindeki davete Fransız inşaat devi Vinci Grup yöneticileri de katıldı. Türkiye ile Ortadoğu ve Orta Asya'da 10'un üzerinde ülkede faaliyetleri bulunan ZETAŞ, aynı zamanda geoteknik mühendisliğinde uzman ve geniş kaynaklara sahip, konusunda dünya lideri olan Soletanche Freyysinet/Vinci...