17 / 05 / 2024

Temel Yapı

Temel Yapı

Temel Yapı Denetim Limited Şirketi, Emrullah Çetin Taray tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık 2013 tarihinde Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, Rüzgarlı Bahçe Sokak'ta kuruldu

Betona okkalı 1 Nisan zammı!

Beton, inşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında geliyor. İnşaat maliyetlerini de belirlemesinden dolayı konut sektöründe de büyük öneme sahip. Bu yüzden beton fiyatları yakından takip ediliyor. Beton fiyatları 2024 ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam! 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat maliyet endeksi 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,52 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 66,49 artış kaydetti. İnşaat maliyetini arttıran en temel yapı malzemelerinden demirin fiyatı ise rekor kırdı. 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demiri neden kırılır?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demiri hem fiyatları hem de yapısal özelliğiyle çok konuşuluyor. Demir ile ilgili herkesin merak ettiği sorulardan biri de ''neden kırıldığı.'' Peki inşaat demiri neden kırılır? İşte cevabı...

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinin başında gelen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim gelirken bugün Payas ve Karabük demir fiyatlarına zam geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam daha geldi. Fiyatlar resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 22 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarının güncel listesi merak ediliyor. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatları bugün resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 22 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden biri olan demire peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira? 19 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimler sonrasında ince ve kalın demir fiyatları düşmeye başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Temel Yapı Haberi

Temel Yapı

Temel Yapı Denetim Limited Şirketi, Emrullah Çetin Taray tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu. 


Temel Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Temel Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, Rüzgarlı Bahçe Sokak, No:4...