04 / 05 / 2024

Temeltaş Proje adres

Temeltaş Proje adres

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt şubesi açıldı!

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

15 projenin satışı Temeltaş Proje'ye emanet!

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yaptığı açıklamada "Satışını devam ettirdiğimiz 15 projemizin toplam yatırım bedeli 5,5 milyar TL olup, halihazırda ise yüzde 70'inin satışının tamamlandığı projelerimizde yüzde 30 oranında stok mevcut" dedi.

Temeltaş Proje konut satış hedefini yükseltti!

İstanbul'da halihazırda 18 markalı projede 4 bin 500 adet dairenin satışını sürdüren Temeltaş Proje Geliştirme, pandemiye rağmen ilk 9 ayda 800 adet konut sattı.

Sinpaş GYO Metrolife iletişim!

Sinpaş GYO Metrolife iletişim ve proje adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinpaş Metrolife projesinde dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlıyor...

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor!

Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik gibi projeleriyle satışlarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda Adres Sancaktepe projesini hayata geçiriyor. Proje "Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

Dumankaya'dan yeni proje: Dumankaya Adres Sancaktepe!

Dumankaya, çok kazandıran Adres projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. İstanbul’un prestijli yaşam alanı olarak öne çıkan semtlerinden Sancaktepe’de hayata geçirilecek proje ile yeni bir yatırım fırsatı sunuluyor.

Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Proje "Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje" sloganıyla tanıtılıyor.

Premier Ofis Kampüs adres!

Premier Ofis Kampüs adres bilgileri kapsamında proje Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi üzerinde yer alıyor. Projedeki orta boy ofislerin alanları 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor.

Başakşehir Mall Of İstanbul adres bilgileri!

Başakşehir Mall Of İstanbul adres bilgileri kapsamında proje Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey/ Başakşehir İstanbul'da yer alıyor. Projedeki dairelerden 4+1 konutların fiyatları 886 bin TL'den başlıyor....

Çiftçi Towers adres!

İstanbul Avrupa Yakası Zicilikuyu'da hayata geçirilen ve Türkerler İnşaat-Çiftçiler Gayrimenkul imzası konumlandırılan Çiftçi Towers adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje Metrobüse 3 dakika mesafede yer alıyor.

Temeltaş Proje adres Haberi

Temeltaş Proje adres

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
her türlü gayrimenkuller konutlar siteler daireler marketler depoalr...alımını satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri

Adres: KOZA MAH.1655.SK.R BLOK NO:2G İÇ KAPI NO:2 ESENYURT