18 / 05 / 2024

Temeltaş

Temeltaş

Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, konut alacakları bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyarırken; yetkili birimlerin de tüketicilerin mağdur olmaması için acilen bu soruna el atması gerektiğini vurguluyor

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fikrettin Şahin, Özgür Öbek ve Dilek Telci Temeltaş ortaklığında kuruldu.

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Selçuk Temeltaş tarafından kuruldu.

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt şubesi açıldı!

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

15 projenin satışı Temeltaş Proje'ye emanet!

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yaptığı açıklamada "Satışını devam ettirdiğimiz 15 projemizin toplam yatırım bedeli 5,5 milyar TL olup, halihazırda ise yüzde 70'inin satışının tamamlandığı projelerimizde yüzde 30 oranında stok mevcut" dedi.

Temeltaş Proje konut satış hedefini yükseltti!

İstanbul'da halihazırda 18 markalı projede 4 bin 500 adet dairenin satışını sürdüren Temeltaş Proje Geliştirme, pandemiye rağmen ilk 9 ayda 800 adet konut sattı.

Konuta yatırım, izole yaşam için bir ihtiyaç haline dönüştü!

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yaptığı açıklamada, Gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik yatırımlarda, pandeminin etkisiyle küçük metrekarelere yönelik alımların ağırlık kazanmaya başladığını söyledi.

Şimdi İstanbul’da ev almanın tam zamanı!

Doğma büyüme Almanya’da yaşayan ve İstanbul’daki gayrimenkul firmalarına danışmanlık hizmeti sunan Ahmet Temeltaş, Türkiye’de konut yatırımı yapmak isteyen Avrupalı Türkler için şu an en cazip dönem olduğunu söyledi...

Zngtr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zngtr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Demir, Cüneyt Temur, Ebru Bayar ve Oğuz Temeltaş ortaklığıyla kuruldu.

Temeltaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Temeltaş Teknik Yapı Anonim Şirketi İhsan Mert tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Temeltaş Haberi

Temeltaş

İstanbul’da hayata geçirilen projelerde net ve brüt metrekare farkları her geçen gün biraz daha artıyor. Aldığınız konut gerçekte 600 metrekare mi? Yoksa 500 metrekare mi? Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, konut alacakları bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyarırken; yetkili birimlerin de tüketicilerin mağdur olmaması için acilen bu soruna el atması gerektiğini vurguluyor.


Gayrimenkul sektörünün önde gelen emlak profesyonelleri arasında yer alan Ahmet Temeltaş, İstanbul’da hayata geçirilen yeni konut projelerinin metrekare değerleri açısından belirli bir standarta oturtulması gerektiğini belirtiyor. Standartların belirlenebilmesi için ilgili mercilerin müdahalesine ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken Temeltaş, “Brüt ve net metrekare farkı şirkete, lokasyona ve projeye göre değişiyor. Belirli standartların olmaması konut sahibi olmak isteyenleri mağdur ettiği gibi, işini düzgün yapan şirketleri de zora...