06 / 05 / 2024

temesist bilecik fabrika

temesist bilecik fabrika

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

Bilecik'te 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arazisi!

Bilecik İcra Dairesi Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçe, Cumhuriyet Mahallesi 711 ada, 5 parselde yer alan fabrika binası ve arazisini 9 milyon 485 bin TL'ye icradan satıyor...

Bilecik'te 22.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Pazaryeri İlçesi, Yenimahalle, Pamucak mevkiinde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 22 milyon 448 bin 47 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bilecik'te 16.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Söğüt İlçesi, Kayhan Mahallesi, Sarnıçdüzü Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 16 milyon 999 bin 847 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Bilecik'te 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli Merkez İlçesi'nde bulunan fabrika binası Bilecik İcra Dairesi tarafından 13 milyon 995 bin 290 TL'ye açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

Bilecik'te 19.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli Merkez İlçesi'nde bulunan fabrika Bilecik İcra Dairesi tarafından 18 Eylül günü saat 14:30- 15:00 arasında açık artırma usulüyle satışa çıkacaktır.

Temesist 9 yılda 137 depo inşa ederek rekor kırdı!

Ar-Ge’ye verdiği önem sayesinde bir dönem ithal ettiği mekik robotu 2014 yılında Bilecik’te üretmeye başlayan depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, 9 yılda 137 adet bina ederek rekora imza attı..

Temesist 9 senede 137 depo inşa etti!

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

Bilecik'te 2 milyon 521 bin TL'ye satılık fabrika!

Bilecik İli Osmaneli İlçesi'nde yer alan fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 521 bin 228 TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Osmaneli İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Bilecik'te satılık fabrika 8 milyon 862 bin TL!

Bilecik İli Osmaneli İlçesinde yer alan Camikebir Mah. Çörektepe Mevkiinde üzerinde fabrika bulunan arsa ve bina 8 milyon 862 bin TL'ye 21 Ağustos 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Temesist Raf, Kazakistan'da 10 milyon dolarlık yatırımla fabrika kuruyor!

Akıllı raf sistemleri ile yurt dışında önemli bir marka haline gelen Temesist Raf, Kazakistan'da 10 milyon dolarlık yatırımla fabrika kuruyor

temesist bilecik fabrika Haberi

temesist bilecik fabrika

Dünyanın önde gelen depo ve raf firmalarından Temesist, bu aralar imalata eğildi. İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan firma, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı. Bu çerçevede kıllı depo sistemlerinin patenti alındı. Sistemlerin 2016’da Almanya’da Cemat Fuarı’nda ürünlerini tanıtılması planlanıyor.


Temesist Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül, “Avrupa’dan ithal ettiğimiz mekik robotu 2014’te kendi bünyemizde görev yapan yerli mühendislerle ürettik. Aynı sene robotu daha da ilerletip akıllı depolarda kullanılmasını mümkün kılacak bir projeye başladık. Ar-Ge faaliyetlerimizde de sona gelindi. Ürünün patentlerini ve CE belgelerini aldık. Akıllı depo sistemimizi Almanya’da Cemat Fuarı’nda sergilemeyi hedefliyoruz.” dedi. 


42 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Gül, şunları kaydetti:

“Çin, Hindistan, Dubai, Suudi Arabistan’dan mekik...