06 / 05 / 2024

temesist bilecik

temesist bilecik

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

Temesist 9 yılda 137 depo inşa ederek rekor kırdı!

Ar-Ge’ye verdiği önem sayesinde bir dönem ithal ettiği mekik robotu 2014 yılında Bilecik’te üretmeye başlayan depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, 9 yılda 137 adet bina ederek rekora imza attı..

Temesist 9 senede 137 depo inşa etti!

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru günü!

TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 104 bin 14 TL'den başladığı projede 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ fiyat listesi!

Bilecik Bozüyük TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 104 bin 14 TL'den başlıyor. Aylık 650,08 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen projede 3+1 daireler yer alıyor.

Bilecik Ertuğrulgazi mahalle konağının inşaatı devam ediyor!

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi mahallesinde yaptırılan mahalle konağının ikinci kat inşaatı sürüyor. Mahalle Konağı’nın ikinci katının önümüzdeki Mayıs ayı içersin de hizmete girmesi planlanıyor.

TOKİ Bilecik'te 352 TL taksitle konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Bilecik’te dar gelirli vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak amacıyla toplam 724 konutu satışa çıkardı.

TOKİ Bilecik Bozüyük'te taksitler 352 TL'den başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik'te dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla 724 konutu satışa çıkardı. Kurayla satışa sunulan 2 artı 1 niteliğinde 75 metrekare büyüklüğündeki 569 konutun taksit ödemeleri, 352 liradan başlıyor

TOKİ Bilecik Bozüyük'e ilk günde 37 bin başvuru geldi!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 2’nci etap konutları için ilk gün 37 kişi başvuruda bulundu..

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2016'da tamamlanacak!

Bilecik’te 2014 yılının Nisan ayında inşaatına başlanılan 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası inşaatı devam ediyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu fiyatları!

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu fiyatları 72 bin 36 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 569 adet konutun kurayla satışa sunulduğu projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu kura başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu kura başvuruları bugün başladı. Yüzde 12 peşinatta, kalan bedel için 180 ay vade yapılan projede 8 bin 644 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru şartları!

Kurası 26 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru şartları...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru bedeli ne kadar?

Başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları 104 bin 14 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru bedeli ne kadar?

temesist bilecik Haberi

temesist bilecik

Dünyanın önde gelen depo ve raf firmalarından Temesist, bu aralar imalata eğildi. İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan firma, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı. Bu çerçevede kıllı depo sistemlerinin patenti alındı. Sistemlerin 2016’da Almanya’da Cemat Fuarı’nda ürünlerini tanıtılması planlanıyor.


Temesist Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül, “Avrupa’dan ithal ettiğimiz mekik robotu 2014’te kendi bünyemizde görev yapan yerli mühendislerle ürettik. Aynı sene robotu daha da ilerletip akıllı depolarda kullanılmasını mümkün kılacak bir projeye başladık. Ar-Ge faaliyetlerimizde de sona gelindi. Ürünün patentlerini ve CE belgelerini aldık. Akıllı depo sistemimizi Almanya’da Cemat Fuarı’nda sergilemeyi hedefliyoruz.” dedi. 


42 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Gül, şunları kaydetti:

“Çin, Hindistan, Dubai, Suudi Arabistan’dan mekik...