06 / 05 / 2024

temesist depo inşaatı

temesist depo inşaatı

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

Samsun'da yapılacak santralde inşaat ruhsatı çelişkisi!

Samsun'un Çarşamba ilçesi Eğercili Mahallesi'nde yapılacak biyokütle enerji santralinin inşaat ruhsatının ‘iki katlı depo’ olarak düzenlendiği ortaya çıkınca, Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu,  "Samsun 3. İdare Mahkemesi’ne dava açtık. Depo ruhsatıyla inşaat yapılmaz" dedi...

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposunun inşaat yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde inşa edilecek lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı...

Reysaş GYO Çayırova Şekerpınar'da depo inşa edecek!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin 703,44 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek 20 bin 523 metrekarelik lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Türk Kızılayı'ndan Erzincan'da inşaat ihalesi 16 Ocak'ta!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından, Erzincan Mineralli Su İşletmeleri Fabrika Müdürlüğüne çelik depo inşaat yapımı için proje ihalesi 16 Ocak'ta yapılacak..

Batman'daki depo inşaatında vinç halatı koptu!

Batman'da depo inşaatındaki iş kazasında vinç halatı koptu, bir işçi öldü, Diğer işçi de dengesini kaybedip, inşaattan düşerek yaralandı.

Şanlıurfa Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Avrupa Birliği'nden hibe desteği alan Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Antalya lojistik depo ve nizamiye binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Temesist 9 senede 137 depo inşa etti!

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

Reysaş GYO Çayırova'da depo inşaat alanını 57 bin 554 metrekareye çıkardı!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi 2080 Ada 1 Parsel üzerinde inşa edilecek 50.889 metrekarelik lojistik depo inşaat alanı 57.554 metrekare olarak revize etti.

Aksaray AFAD Lojistik Depo inşaatı devam ediyor!

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Başbakanlık Afet Acil Durum Yönetim Başkanlığı' nın Aksaray’ da yapımı devam eden içerisine yardım malzemelerinin konulacağı lojistik depo inşaatında incelemelerde bulundu...

Reysaş GYO Çayırova'da yapacağı deponun inşaat ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kocaeli Çayırova'da 17 bin 265 metrekarelik alanda inşa edeceği lojistik depo için inşaat ruhsatını aldı. Konu ile ilgili Reysaş GYO'nun açıklaması şöyle...

Muş'ta eksi 20 derecede inşaat çalışmaları sürüyor!

Muş’ta ilk defa eksi 20 derecede inşaat çalışması yapılıyor. Muş’ta yapımına başlanan Afet Acil Durum Lojistik depo inşaatında çalışmalar elverişsiz hava koşullarına rağmen devam ediyor...

temesist depo inşaatı Haberi

temesist depo inşaatı

Dünyanın önde gelen depo ve raf firmalarından Temesist, bu aralar imalata eğildi. İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan firma, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı. Bu çerçevede kıllı depo sistemlerinin patenti alındı. Sistemlerin 2016’da Almanya’da Cemat Fuarı’nda ürünlerini tanıtılması planlanıyor.


Temesist Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül, “Avrupa’dan ithal ettiğimiz mekik robotu 2014’te kendi bünyemizde görev yapan yerli mühendislerle ürettik. Aynı sene robotu daha da ilerletip akıllı depolarda kullanılmasını mümkün kılacak bir projeye başladık. Ar-Ge faaliyetlerimizde de sona gelindi. Ürünün patentlerini ve CE belgelerini aldık. Akıllı depo sistemimizi Almanya’da Cemat Fuarı’nda sergilemeyi hedefliyoruz.” dedi. 


42 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Gül, şunları kaydetti:

“Çin, Hindistan, Dubai, Suudi Arabistan’dan mekik...