28 / 04 / 2024

Temiz Tapu hizmeti

Temiz Tapu hizmeti

Hürriyet Emlak ile Sağlam Tapu iş birliğiyle Temiz Tapu dönemi başlıyor. Hürriyet Emlak kullanıcıları için hayata geçirilen hizmet, ev almak isteyenlerin işlemleri konusunda kullanıcılara büyük kolaylık sağlarken yaşanacak riskleri ise ortadan kaldırıyor.

Tapunun temiz olduğu nasıl anlaşılır?

Gayrimenkul alım satım işleminde temkinli davranmak isteyenler tapu ile ilgili araştırmaları nasıl ve nereden yapacaklarını merak ediyor. Peki, tapunun temiz olduğu nasıl anlaşılır?

Tapu parsel sorgulama nasıl yapılır?

Arazi ve arsa sahibi olanlar ve yeni arazi, arsa alacaklar için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından internet üzerinden verilen tapu parsel sorgulama hizmeti büyük kolaylıklar sağlıyor. Peki, Tapu parsel sorgulama nasıl yapılır?

Tapu işlemlerinde emlak danışmanlığı hizmeti!

Gayrimenkul alım süreçlerinin en zor aşamalarından biri tapu işlemi için RE/MAX, tapu işlemleri süreçleriyle ilgili kolaylık sağlayan detayları açıkladı...

Takasbank tapu işlerinde de aracı olacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve Takasbank işbirliği ile tapu takas uygulama hizmeti veriliyor. Takasbank artık tapu işlerinde de aracı olacak.

Temiz Tapu hizmeti nasıl alınır?

Hürriyet Emlak ile Sağlam Tapu iş birliğiyle Temiz Tapu dönemi başlıyor. Hürriyet Emlak kullanıcıları için hayata geçirilen hizmet, ev almak isteyenlerin işlemleri konusunda kullanıcılara büyük kolaylık sağlarken yaşanacak riskleri ise ortadan kaldırıyor.

Gayrimenkulde temiz tapu dönemi!

Hürriyet Emlak ile Sağlam Tapu iş birliğiyle Temiz Tapu dönemi başlıyor. Temiz Tapu ev almak isteyenlerin işlemleri konusunda kullanıcılara büyük kolaylık sağlarken yaşanacak riskleri ise ortadan kaldırıyor.

Tapu aracılık lisansıyla gerçek değerler ortaya çıkar!

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, taşınmaza yönelik aracılık faaliyetleri kapsamında, lisanslı uzman kişilerin belirlenerek, bu kişilerin vatandaşa rehberlik hizmeti sunmasına ilişkin ‘Tapu Aracılık Lisansı’ askıda kaldı.

Fu Gayrimenkul'dan 480 liraya sağlam tapu hizmeti!

FU Gayrimenkul, SAĞLAM TAPU hizmetini Türkiye genelinde sunmaya başladı. Şirketin Genel Müdürü Ertugrul Bul, 2016 planını yoğun talep, üzerine erkene çektiklerini söyledi.

Sağlam Tapu artık tüm Türkiye'de!

Gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu ve lideri konumunda bulunan FU Gayrimenkul’ün emlak alımlarında son tüketiciye danışmanlık sağlayacağı yeni hizmeti “SAĞLAM TAPU” artık tüm Türkiye'de...

FU Gayrimenkul'den sağlam tapu hizmeti!

SAĞLAM TAPU hizmeti, gayrimenkul alım satımında karşılaşılması muhtemel risklerin uzmanlarınca değerlendirilmesini, satın alan açısından tapu süreçlerinin ve işlemlerin şeffaflaşmasını, risklerin bilinmesini ve minimize edilmesini sağlıyor.

FU Gayrimenkul'de Sağlam Tapu hizmeti başlıyor!

Gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu ve lideri konumunda bulunan FU Gayrimenkul'ün emlak alılarında son tüketiciye danışmanlık sağlayacağı yeni hizmeti "Sağlam Tapu" start alıyor.

Tapu alım satım harcı yüzde kaç?

Tapu dairesinde verilen tapu devir hizmeti karşılığında alıcıdan ve satıcıdan belli oranlarda tapu alım satım harcı talep ediliyor? Peki, tapu alım satım harcı yüzde kaç?

İstanbul plajları Büyükşehir’in Cankurtaran Hizmeti ile daha güvenli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulluların temiz, nezih ve güvenli ortamlarda deniz keyfi yaşamaları için plajlarda hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul plajları Büyükşehir’in Cankurtaran Hizmeti ile daha güvenli.

Temiz Tapu hizmeti Haberi

Temiz Tapu hizmeti

Hürriyet Emlak ile Sağlam Tapu yeni bir projeye imza attı ve Temiz Tapu dönemini başlattı. Sağlam Tapu tarafından sunulan ‘Temiz Tapu’ uygulamasıyla Hürriyet Emlak üyelerinin içi artık rahat edecek. Temiz Tapu hizmeti sayesinde satılacak gayrimenkulün tapusu baştan aşağı incelenecek ve Hürriyet Emlak üyeleri eksiksiz bilgilendirilecek. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Hürriyet Emlak Genel Müdürü Cenk Angın, “Sağlam Tapu tarafından sunulan sertifika ile uygulayacağımız ‘Temiz Tapu’ hizmeti, Hürriyet Emlak’ta ilanı verilen gayrimenkullerin üzerinde gayrimenkulün değerini düşürebilecek, ileride satılmak istendiğinde satışını zorlaştırabilecek, gayrimenkulün kullanımı sırasında bir takım sorunlara yol açabilecek kayıtlar içerip içermediği konularında kullanıcıları bilgilendirmek amacıyla hazırlanmış bir hizmet. Bu ürünle beraber seçilen bir ilanda yer alacak sertifika ile ilana konu olan gayrimenkulün kaydında takyidat veya şerh varsa bunlar ortaya çıkıyor...