06 / 05 / 2024

Temizlik personeli

Temizlik personeli

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Ankara Elmadağ SYDV'ye geçici olarak yedi temizlik işçisi alacağı duyuruldu. Açıklamada son başvuru tarihinin 19 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

Toplamda 14 farklı şehirdeki hastaneler, işçi alımı yapacak ve çeşitli pozisyonlarda personel arayışına başladı. Bu iş fırsatları arasında şoförler, beden işçileri, aşçılar, güvenlik görevlileri ve temizlik personeli gibi çeşitli görevler bulunmaktadır. İşte ilgili ilan detayları…

İlkokul mezunlarına müjde! İŞKUR hastanede çalışacak personel alacak! Hasta kabul-kayıt görevlisi, temizlik personeli...

İŞKUR, başta İstanbul, Ankara olmak üzere pek çok kentte hastanelerde görev alacak personel alımları yapacak. Müracaatlar, en az ilkokul mezunu ve 18-45 yaş aralığındaki kişilere açık olacak. Hasta karşılama, temizlik personeli, kabul-kayıt görevlisi gibi pek çok pozisyon için iş ilanları yayınlandı

İŞKUR’dan 81 ilde personel alımı! Binlerce personel alınacak! Temizlik personeli, satış danışmanı, garson, dikişçi...

İŞKUR 81 ilde birçok sektörde binlerce personel alımı yapmak üzere başvuruları kabul etmeye başladı. Söz konusu alımlar; hastaneler, bankalar, kamu kurumları ve özel sektörde çeşitli meslek gruplarında gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı! 

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak. Başvurular resmen başladı, sakın kaçırmayın... 

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

İŞKUR, birçok ildeki huzurevlerine personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

İŞKUR, Türkiye’nin farklı illerinde istihdam etmek üzere huzurevlerinde çalışacak sağlık personeli ve işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, açık olan kadroların hasta bakım teknisyeni, hemşire ve temizlik personeli gibi kadrolar olduğu öğrenildi.

2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi

İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro gelecek mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi.

İŞKUR TYP’de yeni kadro açılacak mı? TYP kadrosu açıldı mı? İşte son dakika TYP gelişmesi!

TYP kapsamında İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Peki, TYP yeni kadro açıklaması geldi mi?

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? DİB 4 bin 538 personel alımı sınavı ne zaman? 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan aşçı, temizlik personeli, şoför ve koruma güvenlik görevlisi alımı başvuruları bitti. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

O kurum tam 942 personel alacak! Şoför, aşçı, temizlik personeli, mühendis, bakım onarım elemanı, güvenlik görevlisi...

Ankara Üniversitesi tam 942 personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alım ilanı Resmî Gazete’de yayımlanırken, başvurulara ilişkin şartlar ve detaylar belli oldu.

Üniversite hastanesine çok sayıda temizlik görevlisi alınacak! Son başvuru tarihi 24 Nisan!

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 20 Temizlik personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapacak adaylarda 50 KPSS puan şartı arandığı öğrenilirken, başvurulara ilişkin detaylar belli oldu. Peki, genel ve özel koşulları neler? İşte detaylar...

PTT 2023 personel alım şartları ve maaşları belli oldu! İşte PTT personeli olmak için şartlar!

2023 yılında Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) personel alımı yapacak mı sorusu merak ediliyor. PTT, geçtiğimiz yıllarda; avukat, mühendis, gişe ve büro personeli, postacı, güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi gibi kadrolar için alım yapmıştı.

O belediye çok sayıda temizlik personeli alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Nizip Belediyesi, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Geçici süreli 70 kamu temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı ile ilgili gerekli koşullar ve başvuru detayları da açıklandı.

Temizlik personeli Haberi

Temizlik personeli

Ankarada iş arayanlar dikkat! İŞKUR'dan yapılan açıklamaya göre Ankara Elmadağ SYDV temizlik işçisi alacak.

İş ilanında yer alan bilgilere göre, Ankara Elmadağ SYDV, geçici olarak 7 temizlik personeli alacak.

İŞ İLANINDA ARANAN ŞARTLAR

1-TC vatandaşı olması

2-Eğitim dururumunun az ilkokul mezunu olması

3-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması

4-20 ila 45 yaş arasında olmak

5-Erkek adaylarda askerlikğini tamamlamış olması

6-Affa uğramış olsa dahi devletin güvenliğine karşı suçlardan mahkum bulunmamak

7-1 senedir Elmadağ’da ikamet etmek

8-Vücut ya da akıl hastalığı bulunmamak

Dolar - Euro kaç TL? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte Dolar ve Euro'da son durum

Sebze fiyatları ne zaman düşecek? Tarih verildi

Emeklilere müjde! Ödemeler başladı: Hesaplara 2 bin 750 TL...