09 / 05 / 2024

Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği

Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği

Temizlik sektörü gözünü 30 milyar dolarlık Ortadoğu pazarına dikti. Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği Başkanı Bülent Doğru, "Irak, Libya, Tunus ve Cezayir'i Türk firmaları temizliyor" dedi..

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akın Işık tarafından kuruldu.

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar bunu merak ediyor! Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı masrafları kime ait? İşte cevabı...

Kışın yaklaşması ve havaların soğuması ile beraber kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile konut sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya aitken parça değişikliği ve tamir konut sahibinin sorumluluğunda yer alıyor. İşte yasal hakların detayları...

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Doğan tarafından kuruldu.

Hanımlar dikkat! Temizlik ve cilt bakım ürünlerine çılgın indirimler geldi!

Türkiye'de en çok rağbet edilen perakende marketlerden BİM 2 Mayıs aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Temizlik, makyaj ve cilt bakım ürünlerinde indirime giden BİM, Mayıs ayına bomba gibi giriş yapmak istiyor. İşte 2 Mayıs indirimli ürünler listesi.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

O ilde arsa ve tesis satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yuları Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Migros'ta deterjan ve temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Migros 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli temizlik ve deterjan ürünlerinin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda deterjan ve temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı dikkat çekti. 

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği Haberi

Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği

1 milyon 200 bin kişinin çalıştığı, 10 milyar dolar hacme ulaşan temizlik sektörü gözünü Ortadoğu'ya dikti. Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği (TESHİAD) Başkanı Bülent Doğru ile bir araya gelerek sektörün hedeflerini konuştuk. Doğru, Ortadoğu'da 30 milyar dolarlık bir iş hacmi bulunduğunu belirterek, "Şu anda 3 firmamız Irak, Libya, Tunus ve Cezayir'de iş yapıyor. Oralarda yol, çöp, kamu binalarını temizliyoruz" diyor. 


-Temizlik sektörünün büyüklüğü nedir? 

10 milyar dolara yaklaştı. Her geçen gün büyüyor. Geçen yıl büyüme oranımız yüzde 20-30'du. Bunun sebebi de inşaat sektörünün gelişmesi... Artık bir meslek olarak kabul edilmemiz gerekiyor. 


-Bunun için çalışmalar var mı? 

Mesleki Yeterlilik Kurumu'na 3 yıl önce sektörümüzü anlattık. Hâlâ taşeron olarak görülüyoruz. 2015 ilk çeyrekte muhtemelen meslek olarak kabul ediliriz. O zaman standartlar belirlenecek. Taşeron...