02 / 08 / 2024

t.emlak bankası

t.emlak bankası

T.Emlak Bankası Berdan Tekstilin arsasını 2 milyon 431 bin 350 TL muhammen bedel üzerinden icra yolu ila satışa çıkardı...

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Mir ve Zeydin Mir ortaklığında kuruldu.

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile Adem İnci tarafından kuruldu.

Kuruoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuruoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  Mehmet Kuru tarafından kuruldu.

Azdan İstanbul İnşaat Taahhüt Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Azdan İstanbul İnşaat Taahhüt Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Arnavutköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Sabancı ve İzzettin Elgün tarafından kuruldu.

İş Bankası, blockchain destekli ödeme garantisi sunan ilk Türk bankası oldu!

Türkiye İş Bankası, blockchain teknolojisini kullanarak dış ticarete aracılıkta bulunan ve dış ticarette ödeme garantisi sağlayan ilk Türk bankası olma ünvanına sahip oldu.

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Banf İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banf İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yaman ve Fatih Yaman ortaklığında kuruldu.

t.emlak bankası Haberi

t.emlak bankası


Berdan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin T.Emlak Bankası A.Ş.'ye olan genel kredi sözleşmesinden kaynaklanan borcun tahsili için açılmış bulunan Tarsus 2.İcra Müdürlüğü'nün 2000/590 talimat sayılı dosyası kapsamında Mersin İli,Tarsus İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi 327 Ada, 64 Parselde Kayıtlı Arsa ile ilgili toplam 2 milyon 431 bin 350 TL muhammen bedel üzerinden icra yolu ile satışa çıkardı. Söz konusu arsa ile ilgili satış 1. artırım 24 Aralık 2012 tarihinde , 2. artırım 03 Ocak 2013 tarihinde açık arttırma suretiyle...