16 / 05 / 2024

Temmimarlık İnşaat iletişim

Temmimarlık İnşaat iletişim

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sava ve Murat Sava ortaklığında kuruldu. 

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Ekinler Yapı Mimarlık İnşaat Elektronik Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinler Yapı Mimarlık İnşaat Elektronik Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da Sedat Aslan tarafından kuruldu.

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Esza Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esza Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Limited Şirketi  Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Esra Kocaman ve Zafer Şimşek tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Çağlar Çınar, Gürbüz Aslan  ve Melih Aslan tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Im İthalat İhracat Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im İthalat İhracat Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mohamed Hadıa ve İnci İnci tarafından kuruldu.

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

Temmimarlık İnşaat iletişim Haberi

Temmimarlık İnşaat iletişim

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sava ve Murat Sava ortaklığında kuruldu. 

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mah.D-100 Karayolu Cd.Adm Konaklama Sit.No.374/86...