08 / 05 / 2024

temmuz 2021 konut kredisi

temmuz 2021 konut kredisi

Ev almak isteyen vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını araştırmaya devam ediyor. Peki en uygun konut kredisi hangi bankada?

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

Son zamanlarda sık sık gündemegelen kripto para birimi Bitcoin, Temmuz 2021'den bu yana kaydedilen en düşük seviyesinde...

Yabancıya konut satışları 2022'de katlanacak!

Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Aralık 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Yaşanan fiyat artışlarına değinen Vedat Arslan, yabancı satışının bu sene katlanacağını belirtti.

Konut sektörü 2022'de hareketlenecek! 

TÜİK Aralık 2021 konut satış istatistiklerinden yola çıkan inşaat sektörü temsilcileri, yabancıya konut satışlarındaki yükselişten memnun olduklarını dile getirdi. 2021'de döviz kurundaki dalgalanmalara rağmen yereli ve yabancıya yapılan satış rakamları sektördekileri sevindirdi.

Konut kredisi faiz indirimi satışları uçurdu!

TÜİK Kasım 2021 konut satış istatistiklerinden yola çıkan inşaat sektörü temsilcileri, yabancıya konut satışlarındaki artışa dikkat çekti. Kredi faizlerindeki indirimin satışlara yansıdığını belirten sektör temsilcileri, yabancıya satışların artış gösterdiğini ve sektörün toparlandığını belirtti.

Konut arzı 2022'de artacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Kasım 2021 konut satış istatistiklerini değerlendiren Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, “Geçen ay 30,5 olan toplam satışlar içinde birinci elin payı, bu ay 31,2. Bu da bize şunu gösteriyor: Konut arzı artacak, ama yavaş artacak” dedi.

İpotekli konut satışları Ekim 2021'de ne oldu?

TÜİK tarafından açıklanan Ekim 2021 konut satış istatistiklerine göre; konut satışları 147 bin 143 olarak gerçekleşti. Peki ipotekli satışlar ne oldu? İşte ayrıntılar...

Konut satışları ivme kazandı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Müdürü Alphan Manas, TÜİK tarafından açıklanan Ekim 2021 konut satış istatistiklerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Konut satışlarının yılbaşından beri toparlanmada olduğunu belirten Manas, yabancıya konut satışına dikkat çekti.

Yabancıya konut satışında yeni hedef 10 milyar dolar!

TÜİK’in açıkladığı Ekim 2021 konut satışı verilerine göre, yabancılara gerçekleştirilen konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 12,1 arttı ve 5 bin 893 oldu. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, yabancıya yapılan konut satışlarını değerlendirdi.

Türker Proje Gayrimenkul ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından yayınlanan raporlarda, şirketin 1 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla elde ettiği kira gelirleri 19 bin 767 TL olarak açıklandı.

Yabancılar Eylül 2021'de Türkiye'den 6 bin 630 konut aldı!

Yabancılara konut satışı yükselmeye devam ediyor. Eylül 2021 konut satış verilerine göre Yabancılara Eylül ayında 6 bin 630 konut satıldı. Peki en çok konutu hangi ülke vatandaşı aldı? Yabancıya satışlar ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

temmuz 2021 konut kredisi Haberi

temmuz 2021 konut kredisi

Temmuz ayında konut kredisi faiz oranların değişiklik güncellendi Habertürk'te yer alan habere göre; belli zaman aralıklarında en uygun kampanya ve tekliflerini müşterilerine sunan bankalar kredi verme konusunda rekabeti arttırdı. Bankalar Haziran ayına özel faiz oranlarını yeniledi. Peki Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi faiz oranları ne kadar? İşte güncel konut kredisi faiz oranları...

HALKBANK İHTİYAÇ, TAŞIT KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI - 2021

İhtiyaç Kredilerinde yüzde 1,58’den,

Taşıt Kredilerinde yüzde 1,54'den,

Konut Kredilerinde yüzde 1,38’den başlayan faiz oranları uygulanıyor.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI - 2021

Tüketici kredisi: yüzde 1.51'den

Taşıt kredisi (kaskolu): yüzde 1.54

Taşıt kredisi (kaskosuz): yüzde 1.56

Konut kredisi: yüzde 1.37'den başlayan fiyatlarla

VAKIFBANK İHTİYAÇ, TAŞIT - KONUT KREDİ FAİZ ORANLARI 2021

Taşıt kredisi: yüzde 1.50'den

Bayram Kredisi Kampanyası: yüzde 1.51'den

SarıPanjur Konut Kredisi: yüzde 1,37’den...