22 / 05 / 2024

Tenay İnşaat yeri

Tenay İnşaat yeri

Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi; Ayten Angay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kartal'da kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

TOKİ Trabzon'da 25 adet iş yeri inşa edecek! İhalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Koronavirüs sürecinde kadınların iş yeri sahipliği arttı!

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, "İstanbul’da esnaf sayısı içinde yüzde 17 olan kadın esnaf oranı, son 6 ayda yüzde 19’a yükseldi. İstanbul'da kadın iş yeri sahibi sayısı 5 bin 418 artarak 42 bin 538'e yükseldi" diye konuştu.

Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi" konusunu kaleme aldı. İşte Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi...

Koronavirüsün iş yeri kira sözleşmelerine etkisi!

Av. Begüm Gürel ve Stj. Av. Mücahit Tayfun Mandıra, koronavirüsün iş yeri kira sözleşmelerine etkisini kaleme aldılar…

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TRİOS 2023 iş yeri satın alacaklara geri alım garantisi sunuyor!

TRİOS 2023, sanayicinin kara gün dostu oldu. Pulsar İnşaat, TRİOS 2023 projesinden iş yeri satın alacaklara “sözleşmeden dönme hakkı” tanıyacak.

Tenay İnşaat yeri Haberi

Tenay İnşaat yeri

Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi; Ayten Angay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kartal'da kuruldu.


Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel,gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller,arsa,arazi,konutlar,işyerleri,resmi daireler, bankalar,sağlık ve eğitim kurumları,sanayi tesisleri,sosyal ve turistik tesisler,tatil köyleri,villa,yalı,otel ve moteller ve benzeri gayrimenkulleri alabilir,satabilir,kiralayabilir,inşa edebilir. 2- Gayrimenkul amaç ve konusu ile ilgili olarak inşa edeceği,satın alacağı,kiralayacağı ve diğer yollardan iktisap edeceği taşınır taşınmaz her türlü malların devir temlik edilmesi,kiralanması,kiraya verilmesi,ipotek konulması,ipotek fek edilmesi,satış vaadi yapılması,her türlü akitlerin tapu kayıtlarına tescil edilmesi için devlet,belediye,özel idare,kamu kurum ve kuruluşları,özel ve tüzel kişiler,tapu...