21 / 05 / 2024

Tendürek geçiti

Tendürek geçiti

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Tendürek ve İpek Dağı geçitleri, ulaşıma kapandı. İlçede aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi...

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Dolar tahminleri ile yürek hoplatan Selçuk Geçer'den flaş açıklama! Hemen bakın, sonra çok pişman olursunuz!

Dolar yorumları ile gündemden düşmeyen Selçuk Geçer, 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Selçuk Geçer'in açıklamasını duyan kulaklarına inanamadı. İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer'den yürek hoplatan dolar ve altın yorumu! Zengin olmak isteyenler hemen koşsun!

Ekonomist Selçuk Geçer'in son tahmini, dikkatleri üzerine çekiyor ve döviz bürolarında hareketlilik yaratması bekleniyor. Geçer'in dolar hakkındaki yorumları, piyasalarda merakla takip ediliyor.

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

Bakan Arslan'dan Tendürek'e tünel müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tendürek'e tünel müjdesi verdi.

Zekayi Akyürek: Emlakçılık Yasası Eylül'de hazır!

Bursa İnegöl Emlakçılar Odası Başkanı Zekayi Akyürek bazı açıklamalarda bulunarak, Emlakçılık Yasası ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, yasanın yüzde 90 ihtimalle Eylül ayına kadar hayata geçirileceğini ifade etti.

İTO Başkanı Demirtaş: İzmir Körfez Tüp Geçiti hayati bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

1997 yılında Boğaz'a 3 tüp geçit inşa edilecekmiş!

1997 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan illüstrasyona göre, Harem-Yenikapı arasına 3 tüp geçit yapılacakmış. Bu tüplerden birini ağır vasıtalar, diğer iki tüp geçiti de araçlar ve raylı sistem kullanacakmış.

Melikgazi'de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçidi yaptırılacak!

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçiti ihalesi Melikgazi Belediyesi tarafından 9 Nisan 2015 günü saat 11:00'de ihale ediliyor.

1966 yılında Saraçhanebaşı Yeraltı Geçidi hizmete açılmış!

1966 yılında Saraçhanebaşı Yeraltı Geçiti törenle hizmete açılmış. Geçit, müteahhitlere 8 milyon 400 bin lira ödenerek yaptırılmış. Törende Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, bismillahirrahmanirrahim diyerek geçidi açmış.

Tendürek ve İpek Dağı geçidi ulaşıma açıldı!

Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Tendürek ve İpek Dağı geçitleri açıldı.Yetkililer, sürücüleri, çekme halatı ve kış lastiği kullanmaları konusunda uyardı.

Ağrı'da kar yağışı nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Tendürek ve İpek Dağı geçitleri, ulaşıma kapandı. İlçede aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi...

Esenler Otogarı'na giden alt geçit sulara gömüldü!

İstanbul'da önceki akşam başlayan ve dün gün boyu süren yağışlar nedeniyle Esenler Otogarı'na giden alt geçiti su bastı. 200'e yakın su birikintisi müracaatından başka önemli bir olumsuzluğun yaşanmadığı kentte yağış, en çok trafiği etkiledi...

Tendürek geçiti Haberi

Tendürek geçiti

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Tendürek ve İpek Dağı geçitleri, ulaşıma kapandı. İlçede aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Şehir merkezinde lapa lapa yağan kar, yüksek kesimlerde ulaşımda aksamalara neden oldu.


Van-Doğubayazıt arasında ulaşımı sağlayan 2 bin 550 rakımlı Tendürek Dağı geçidi ile Ağrı-Doğubayazıt arasında ulaşım sağlayan 2 bin 10 rakımlı İpek Dağı geçidi ulaşıma kapandı.


Yoğun kar yağışıyla birlikte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için jandarma ekipleri, devriye görevi yürütüp sürücüleri, çekme halatı ve kış lastiği kullanımı konusunda uyardı.


Sabah...