30 / 04 / 2024

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 



Ünlü sanatçı Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satışa çıkardı. Fatih Ürek Bodrum'daki evini satışa çıkarması ile birlikte evinin değerinin ne kadar olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

FATİH ÜREK BODRUM'DAKİ EVİNİ SATIYOR!

TV8'de yayınlanan ikinci Sayfa programına konuk olan Fatih Ürek, Bodrum'daki evini satacağını açıkladı. Fatih Ürek Proğramdan sonra Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Fatih Ürek Bodrum'daki evi ne kadar? Fatih Ürek 5 katlı villasının değeri ne kadar?'' gibi soruların yanıtları merak ediliyor. 

FATİH ÜREK'İN BODRUM'DAKİ EVİ NE KADAR?

Yoğun bir iş temposu içinde olan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, 5 katlı malikanesini satma kararı aldı. Bodrum'un girişindeki malikanesinin artık kendisine büyük geldiğini söyleyen sanatçı evin değerinin 102 milyon olduğunu duyunca kulaklarına inanamadı.

Fatih Ürek Bodrum daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

HER SENE 100-200 BİN LİRA HARCIYORUM...

Fatih Ürek'in villasının satıldığını duyanlar bunun nedenlerini araştırmaya başladı. Konun ile ilgili Ürek ise açıklamalarda bulundu. Ürek, evin yıllık masrafının fazla olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Bu evin masrafı da çok ben her sene 100-200 bin lira harcıyorum. Satılırsa çalışmam otururum, keyfi işlere giderim. Çünkü artık çok yoruldum. İstanbul'da kalacağımı zannetmiyorum. Bodrum'da her yere ev yapmışlar ama orada altyapı yok. Ben bunu isteyerek almadım. Bir takım kumpaslarla almak zorunda kaldım. İki kere evin parasını ödedim.'' diyerek lüks villanın kendisini çok uğraştırdığını  söyledi.

Lüks villanın  parasını da kendi alın teri ile ödediğine vurgu yapan Ürek ''ben malımı satmayı sevmem ama küçülmek zorundayım." ifadelerini kullandı. 

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Geri Dön