30 / 04 / 2024

tenzile erdoğan

tenzile erdoğan

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, modern bir imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonu yapmak için kolları sıvadı.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatında sona gelindi!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı yatırımlardan biri olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı son sürat sürüyor, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi 9 dönüm bahçeye sahip olacak.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İHL yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve pansiyonun inşaatı son sürat devam ediyor.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin temeli atılıyor!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şimdi de Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin temelini atıyor.

Tenzile Erdoğan İHL'de katlar yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 derslikli imam hatip lisesi ve 300 öğrenci kapasiteli yurt inşa ediyor. İşte Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve yurt inşaatında son durum şöyle..

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İHL'de katlar yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde katlar yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Tenzile Erdoğan Eğitim Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüp ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüp Proje Şube Müdürlüğü kontrolünde yapılmakta olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

tenzile erdoğan Haberi

tenzile erdoğan
Okula Tenzile Erdoğan'ın adı verilecek Kahramanmaraş'ta alt ve üst yapı yatırımları kadar sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem veren Büyükşehir Belediyesi, eğitim yatırımları halkasına bir yenisini daha ekliyor. Büyükşehir, Dulkadiroğlu ilçesinin Yahya Kemal Mahallesi'ne dev bir eğitim kompleksi yapmaya karar verdi. Projesi hazırlanan ve temeli kısa sürede atılacak olan imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın adının verileceği bildirildi. 


 "BÜYÜK HEYECAN İÇİNDEYİZ" 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonun yapımına kısa sürede başlanacağını belirterek, "Beş yıl önce ebediyete intikal etmiş olan saygıdeğer merhume hanımefendi Tenzile Erdoğan'ın adını yapacağımız tesise vereceğiz. Belediyemizin eğitim yatırımları bakımından en büyük hizmeti olan eğitim kompleksini Dulkadiroğlu ilçemizin Yahya Kemal Mahallesi'ne inşa edeceğiz" dedi. 14...