20 / 05 / 2024

Tepe Betopan A.Ş.

Tepe Betopan A.Ş.

Tepe Betopan ailesi 2009 yılı bayi toplantıları için bu sene Antalya'yı tercih etti

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Tepeşehir Life Masadağı'nda teslimler 2025 Ağustos'ta! 

Tepeşehir Life Masadağı projesinde konut satışları başladı. Projede teslimlerin 2025 Ağustos'ta yapılması planlanıyor. Peki Tepeşehir Life Masadağı'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gram altın adım adım rekora gidiyor! Tepe nokta belli oldu! Altın yatırımcıları elinizi çabuk tutun

Gram altın bu hafta, ons altındaki yükselişle beraber rekor kırdı. Gram altın adım adım yeni rekora giderken, uzman isim altın için tepe noktayı açıkladı. Yatırımcılar elinizi çabuk tutun, gram altın bu kadar olacak...

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Murat Kurum'dan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Beştepe'ye 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Müzesi inşa ediliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına 15 Temmuz Demokrasi Şehirler Müzesi inşa ediliyor. 

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti 37 bin 400 lira!

İstanbul'da Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi 1. Grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 34 bin TL'den 37 bin 400 TL'ye çıktı.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Tepe Betopan A.Ş. Haberi

Tepe Betopan A.Ş.

Antalya / The Marmara Oteli'nde 13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen toplantılara Betopan ve Dış Cephe Bayilerinin tamamı katıldı.

Ekonomik krizin zorluklarına rağmen 25.yılında yılın en çok satan ürününün  “Betopan” olmasından gurur duyan Tepe Betopan bayileri 2010 yılı için de “büyümeye devam” sözü verdiler.

Eşli katılım ile gerçekleşen toplantılarda; bayi yetkilileri bayiler için hazırlanan ortak seminerin ardından gün boyu toplantılara devam ederken, hanımlar da Antalya'da tekne turu ve kale içi gezileri ile güzel havanın keyfini yaşadılar.

Bu yıl 25.yılını  kutlayan Tepe Betopan A.Ş., gala yemeğini Antalya'nın en meşhur mekanlarından 7 Mehmet Restaurant'ta gerçekleştirdi.  Eğlencenin Ehl-i Keyif'te devam ettiği gecede Tepe Betopan Ailesi hoşça vakit geçirerek, yılın yorgunluğunu üzerinden attı....