01 / 05 / 2024

tepe home kampanya

tepe home kampanya

AnadoluJet, Tepe Home ile yeni bir kampanyaya imza atıyor. 31 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet ile yolculuk eden herkes, Tepe Home’un yüzde 40’lık indirimine ek olarak, sadece Anadolujet yolcularına özel yüzde 20 ekstra indirim kazanıyor.

Tepe Home'da aksesuarlarda yüzde 40 indirim!

Binlerce çeşit aksesu ar ve mobilyanın içinde bulunduğu Tepe Home'da aksesuvarlarda yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor...

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

English Home’da yeni kampanya! Yüzde 60’a ek sepette yüzde 20 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstilinde Türkiye’de önde gelen mağazalardan olan English Home’da yeni indirimli fiyatlar açıklandı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Tepe Home’da yüzde 20’ye ek yüzde 20 indirim!Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tepe Home’da yüzde 20 indirime ek yüzde 20 indirim sizleri bekliyor. Koltukta, konsollarda, yemek masalarında, koltuklarda, dolaplarda geçerli muhteşem fiyatlar için acele edin. İşte, Tepe Home 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

LCW Home’dan en çok satanlarda dev kampanya! Stoklar tükenmeden acele edin! 3 EYLÜL 2022 Fiyat listesi..

İndirim haberleri peş peşe gelirken, sizler için çok satanlar kategorisindekileri bir araya getirdik. 3 Eylül 2022 fiyat listesinde, bir çok üründe indirim sizleri bekliyor. İşte LCW Home 3 EYLÜL 2022 Fiyat listesi..

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

Evlenecek Çiftler Dikkat! Mobilyalara yüzde 200 zam geldi! İşte İkea, Doğtaş ve Bellona... 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mart ayı enflasyonuna göre en çok artış gösteren gruptan birisi de ev eşyaları oldu! Düğün paketleri yüzde 200'den fazla zamlandı. Peki, Doğtaş'ta, Bellona'da, İkea'da, Vivense'de, Mondi Home'da ve Tepe Home'da mobilyalar ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

tepe home kampanya Haberi

tepe home kampanya

AnadoluJet hayatın her alanını güzelleştirmeye devam ediyor. Şimdi seyahatlerine AnadoluJet ile konfor katan tüm yolcular, evlerindeki konforu da artırıyor.


31 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet ile yolculuk eden herkes, Tepe Home’un yüzde 40’lık büyük indirimine ek olarak, AnadoluJet’e özel ekstra yüzde 20’ye varan indirim kazanıyor. Tüm mobilya ve aksesuarlarda geçerli olan indirim kapsamında AnadoluJet yolcularının uçuş biletleri ile Tepe Home Mağazalarına gitmesi yeterli oluyor. 

AnadoluJet ile 15 Kasım 2014 tarihinden önce yolculuk etmiş ve kampanyadan yararlanmak isteyenler ise TC kimlik numaraları, uçuş tarihleri ve parkur bilgisi ile satış ofislerinden geçmişe dönük bilet bastırarak kampanyadan faydalanabiliyor. Kampanya seri sonu, teşhir indirimli mobilya ve aksesuarlarda geçerli değildir. 

AnadoluJet ve kampanyaları hakkında ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı...