06 / 05 / 2024

Tepe İnşaat Ankara satılık

Tepe İnşaat Ankara satılık

Tepe İnşaat Ankara Yaşamkent Bölgesi'nde yer alan arazisine yeni bir proje yapacak. Henüz tasarım aşamasında olan projenin ismi ve diğer detayları netleşmedi.

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

Fora İnşaat Ankara Altındağ projesi geliyor! Yeni proje!

Fora İnşaat İş Ortaklığı Ankara Altındağ projesini 85 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

Sama Tepe İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Tepe İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad  Youssef Matouk, Mohammad Zınah, Mohammad Ezat Aldalı ve Khaled Alkılanı ortaklığında kuruldu.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Tepe İnşaat, Capital 500'de 89'ncu sıraya yükseldi!

Tepe İnşaat, Capital500 – Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçlarına göre genel sıralamada 89’uncu sırada yer aldı

Tepe İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Tepe İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 490 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Pasifik İnşaat Ankara'da yüzde 25 daha az inşaat yapacak!

Pasifik İnşaat, Merkez Ankara'da proje değişikliğine gitti. Firma, toplam hasılat büyüklüğü 4.2 milyar lira olan karma yapıda 17 blok inşa edilecek..

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!

Tepe Aura projesiyle gayrimenkul sektörünün ilk “Bina Tamamlama Sigortası”na imza atan Tepe İnşaat bu uygulamayı kentsel dönüşüm projelerine taşımak için hazırlanıyor. 

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Tepe İnşaat Ankara satılık Haberi

Tepe İnşaat Ankara satılık
Ankara'da daha önce Park Mozaik projesine imza atan Tepe İnşaat İstanbul'da da yakın zamanda Narlife projesini hayata geçirmişti. Narlife projesinde yaşam Mayıs ayında başlamıştı. 

Ankara Yaşamkent'te yeni bir proje için fikir aşamasında olan Tepe İnşaat Ankara Yaşamkent'teki arazisini değerlendirecek. Projede detaylar henüz netleşmedi. 
Tepe İnşaat daha önce İstanbul'da; Narlife, Narkule, Narcity, Park Mozaik gibi projelere imza attı.  
Park Mozaik hakkında;Park Mozaik projesi Tepe İnşaat tarafından Ankara Çankaya'da inşa edildi. Toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi 1 üzerine inşa edilen Park Mozaik'te, üç kule ve on yatay blokta yer alan toplam 885 daire bulunuyor. 
Park Mozaik'te, yaşama dahil edilen doğa dokusunun sıra yanı sıra 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis yer alıyor.
*Görsel Park Mozaik projesinden alınmıştır.
Tepe İnşaat iletişimTelefon: 0312 266 58...