01 / 05 / 2024

Tepe Nautilus gülben ergen

Tepe Nautilus gülben ergen

Tepe Nautilus, dün ünlü sanatçı Gülben Ergen’i ağırladı. Gülben Ergen, kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin amacını ve yaptığı çalışmaları Tepe Nautilus ziyaretçileri ile paylaştı...

Gülben Ergen Tepe Nautilus'un misafiri olacak!

Yenilenen yüzü ve ulaşım imkânları ile 2014’e iddialı bir giriş yapan Tepe Nautilus’un geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Söyleşisi’ etkinliğinin nisan ayı konuğu Gülben Ergen olacak...

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Güngören Güneştepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Güneştepe Mahallesi, 2369 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Batman Belediyesi 9 adet arsayı satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs, Girbaereşik, Körük, Bahçelievler, İrmi, Çamlıtepe ve Gültepe mahallelerinde yer alan 9 arsayı satıyor. İşte arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Güngören Güneştepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Güneştepe Mahallesi, 365 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Tepe Nautilus gülben ergen Haberi

Tepe Nautilus gülben ergen


Tepe Nautilus’un geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Söyleşisi’ etkinliğinin nisan ayı konuğu Gülben Ergen oldu.


Yenilenen yüzü ve ulaşım imkânları ile 2014’e iddialı bir giriş yapan Tepe Nautilus’un geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Söyleşisi’ etkinliğinin nisan ayı konuğu Gülben Ergen, kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin amacını ve yaptığı çalışmaları Tepe Nautilus ziyaretçileri ile paylaştı.


'Çocuklar Gülsün Diye' Kıbrıs'ta da okul açabilir


Keyifli sohbeti ve güler yüzü ile Tepe Nautilus ziyaretçileriyle unutulmaz dakikalar geçiren Gülben Ergen, ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ adına hediyeler dağıttı. Tepe Nautilus ziyaretçilerinden gelen soruları da cevaplayan Gülben Ergen, 81 ile yaymayı planladıkları anaokullarını Kıbrıs'ı da taşıyabileceklerinin sinyallerini verdi. Sanat dünyasının başarılı ismi Ergen, Tepe Nautilus ziyaretçilerinden gelen yeni albüm sorusunu ise, "Herkes albüm çıkarıyor ama ben anaokulu açıyorum. Herkes bunu...