01 / 05 / 2024

Tepe Nautilus projeleri

Tepe Nautilus projeleri

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus ‘Sonbaharda Sanat Etkinlikleri’ kapsamında sanatseverlere müzayede heyecanı yaşatacak. Müzayedede yer alan eserler 20–25 Ekim tarihlerinde etkinlik alanında sergilenecek

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Tepe Nautilus yılbaşında açık mı?

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus yılbaşında açık mı? Tepe Nautilus yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Nautilus 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri...

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

Koşuyolu Tepe Nautilus AVM'nin yanındaki arazinin imar planı değişti!

İstanbul’un Zeytinburnu semtindeki 16/9 kuleleri şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle uzun süre gündemde kaldı. Kulelerle ilgili tartışma devam ederken, bir kötü haber de Kadıköy bölgesinden geldi.

Tepe Nautilus projeleri Haberi

Tepe Nautilus projeleri

Genç sanatçıların ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin Nautilus heykelini yorumladığı “Proje:Nautilus” ile başlayan “Sonbaharda Sanat Etkinlikleri” Küratör Rahmi Çöğendez’in işbirliğe yapılacak resim müzayedesi ile devam edecek. 


Tepe Nautilus’ta 25 Ekim 2014’te üçüncüsü gerçekleştirilecek müzayedede yer alan eserler 20–25 Ekim tarihlerinde etkinlik alanında sergilenecek ve sanatseverler tarafından incelenebilecek. Sergide yer alan tüm eserler Rahmi Çöğendez yönetimindeki müzayedede Tepe Nautilus ziyaretçileri ve koleksiyonerlerin katılımıyla satışa sunulacak. 


Sanata verdiği değer ile dikkat çeken Tepe Nautilus’un 25 Ekim’de etkinlik alanında gerçekleştireceği müzayedede Christo Yotov, Zeki Çetinkaya, Haluk Eroğlu, Nickolay Lugovenko, Hikmet Çetinkaya, Gültekin Serbest, Evgeny Cheekrigin, Anatoly Tarabanov, Arman Allahverdiyan, Ivan Krisyuk, Igor Tuzhikov gibi yerli ve yabancı birçok ressamın eserleri satışa çıkarılacak. 

Tepe Nautilus AVM’nin ev sahipliğinde RC Müzayede işbirliğiyle, sanatseverleri ulaşılabilir bütçelerle orijinal eser...