26 / 06 / 2024

tepebağ bebekli kilise

tepebağ bebekli kilise

Turizm Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Nesrin Göçhan, turizm sektörü temsilcilerinin geçtiğimiz yıllarda başlatılan ’Tepebağ Projesi’nin bir an önce tamamlanmasını beklediğini söyledi...

Bolu'da ruhsatsız kilise ev mühürlendi!

Bolu'da çoğunlukla Hristiyan vatandaşların ibadetlerini ettiği kilise ev izinsiz olduğu nedeniyle Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi.

Amerika'nın kilise binası camiye çevrildi!

Connecticut eyaletinin Thomaston şehrindeki önceden kilise olan yapıyı şehirde yaşayan Makedonyalılar binayı satın alarak camiye dönüştürdü.

Rusya'da protestolara neden olan kilise inşaatı durduruldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin 4. büyük şehri Yekaterinburg'da kent merkezinde yer alan bir parkta yapılması planlanan ve günlerdir protesto gösterilerine neden olan kilise inşaatı için halk oylaması yapılmasını istedi.

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı başvuru tarihleri!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Tepebaşı projesi için başvuru dönemi 29 Nisan'da başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı'nda 13.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 13 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi kurası ne zaman çekilecek?

İngiltere'deki kilise ev 400 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin Lincolnshire bölgesinde Cold Hanwort Köyü'nde bulunan kilise ev 400 bin sterline satışa çıkarıldı. Kilise evin 3 yatak odası, 2 banyosu bulunuyor. 

Mısır'daki 80 kilise için imar affı ruhsatı verildi!

Mısır'da daha önce kaçak olarak inşa edilen 80 kilise için imar affı getirilerek ruhsat verildi. Mısır hükümeti, konu ile ilgili açıklama yayınladı. 

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi için imzalar atıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceği bildirildi. 

Giresun'daki eski kilise binası 30 yıldır tarihe ev sahipliği yapıyor!

Giresun'da, Rumlar tarafından yapılan ve geçmişte kilise ve cezaevi olarak kullanılan bina, 30 senedir Giresun Müzesi olarak çok sayıda tarihi eseri de ziyaretçileriyle buluşturuyor.

tepebağ bebekli kilise Haberi

tepebağ bebekli kilise


Göçhan, yaptığı açıklamada, Adana’nın yüzyıllardır önemli medeniyetlerin yaşadığı yöre olduğunu söyledi. Göçhan, “Bu nedenle Adana azımsanmayacak tarihi, kültürel ve coğrafi potansiyele sahip. Bu potansiyeli atıl halden aktifliğe dönüştürmek için yerel yönetimler ile sivil toplum örgütlerinin turizm projeleri üretip, yatırımcılara sunmaları gerekmekte.” dedi. 


Amasra, Beypazarı ve Eskişehir’de tarihi yapıların korunarak kentsel gelişim planı çerçevesinde turizme kazandırıldığını vurgulayan Göçhan, “Adana'da da turizm alanında yeni açılımlara gerek duyulmakta.” ifadelerini kullandı.


Bu açılımın yapılabileceği kentin merkezinde en eski yerleşim birimi ve höyüğü olan Tepebağ’ın bulunduğunu anlatan Göçhan, ‘’Bu kapsamda Adana Valiliği, Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi’nin yürüttüğü ve 2010 yılında imzalanan Tepebağ ile Kayalıbağ Mahallelerindeki Kültürel Varlıkların Kazı ve Restorasyonunu öngören ’Tarihi Kent Merkezi Protokolü’ kapsamındaki çalışmalar bir an önce tamamlanmalı. Turizmciler olarak bu çalışmaların tamamlanmasını...