30 / 04 / 2024

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlar için yeni yaşam yerleri oluşturmaya devam ediyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 955 bin 940 TL olarak belirlendi. 

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi için imzalar atıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceği bildirildi. 

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

Tepebaşı'nda imar barışı anlatıldı!

Tepebaşı Belediyesi tarafından mahalle muhtarları için ‘İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. 

Tepebaşı Belediyesi 22 konutu satışa çıkarıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde belediyeye ait olan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi apsamında inşaat çalışmaları tamamlanan 22 adet konut satışa sunuluyor. 

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Haberi

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Gerek şehir merkezinde gerekse kırsal bölgelerde çalışmalarına her alanda devam eden Tepebaşı Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü eliyle de bu çalışma çerçevesini genişletiyor. Vatandaşlar için yeni ortak yaşam alanları açmaya özen gösteren Tepebaşı Belediyesi, Alınca Mahallesi’nde yeni bir park oluşturdu. Yapım çalışmaları tamamlanan bin 958 metrekarelik parkta çocuk oyun alanı, spor aletleri, banklar ve piknik masaları bulunuyor.


Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yeni park oluşturma, mevcut parkları revize etme çalışmalarına devam edileceğini bildirdi.


Eskişehir Anadolu Gazetesi




Bu haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlar için yeni yaşam yerleri oluşturmaya devam ediyor.

Gerek şehir merkezinde gerekse kırsal bölgelerde çalışmalarına her alanda devam eden Tepebaşı Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü eliyle de bu çalışma çerçevesini genişletiyor. Vatandaşlar...