18 / 05 / 2024

Tepebaşı Belediyesi spor

Tepebaşı Belediyesi spor

Tepebaşı Belediyesi sağlıklı bir gelecek için çocuklar ve gençlere sunduğu fırsatlarla fark oluşturmaya devam ediyor. Türkiye'ye örnek olan spor alanlarına her geçen gün yenisini ekleyen belediye, binlerce çocuk ve gence, spor yapma fırsatı sunuyor.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin arsa devri reddedildi!

Borçlarını ödeyemeyen belediyeler, çözümü değerli arazilerini borçları karşılığında devretmekte buluyor. CHP’li Çakırözer, “Nedense sadece AKP’li belediyelerin arsa devretme başvuruları kabul ediliyor” dedi.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Eskişehir'de 15 çift 02.02.2020'de evlendi!

Eskişehir'de 022.02.2020 tarihinde toplam 15 çiftin nikahları kıyıldı. Tepebaşı Belediyesi Necdet Alpata Nikah Salonu'nda evlenen Rabia ve Güntekin Kara çifti, sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Tepebaşı Belediyesi spor Haberi

Tepebaşı Belediyesi spor

Tepebaşı Belediyesi sağlıklı ve başarılı bir gelecek için çocuklar ve gençlere sunduğu fırsatlarla fark oluşturmaya devam ediyor. Sanat ve spor alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayan Tepebaşı Belediyesi, beden ve zihinsel gelişimine de önemli katkılar sağlıyor. Dünya standartlarında Türkiye'ye örnek olan spor alanlarına her geçen gün yenisini ekleyen Tepebaşı Belediyesi binlerce çocuk ve gence, spor yapma fırsatı sunuyor.


Başta Ertuğrulgazi mahallesi Ahmet Vefik caddesi üzerinde 6 bin 460 metrekarelik sentetik çim yüzeyli futbol sahası Behiç Erkin Spor Kompleksi ve Uluönder Mahallesi Çevre Yolu ve Cansen Sokak arasında kalan alanda üzerinde bin 976 metrekarelik sentetik çim yüzeyli futbol sahası 1965 Efsane Eskişehirspor Kompleksi olmak üzere farklı noktalarda toplamda 8 sentetik çim saha hizmet veriyor. 8 sentetik çim sahası...