25 / 07 / 2024

Tepebaşı hasta konuk evi hizmete açıldı

Tepebaşı hasta konuk evi hizmete açıldı

Tepebaşı Belediyesi’nin Lions Kulüpleri ile ortaklaşa düzenlediği Alzheimer Hasta Konuk Evi, yapılan törenle hizmete açıldı. Konuk evinde 20 yatak ve 9 hasta hizmet alacak.

Konya Selçuklu'ya iki yeni tesis müjdesi!

Selçuklu’ya eğitim ve sağlık alanında iki önemli tesis inşa edilecek. Sille’ye kazandırılacak 12 Derslikli Okul ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs alanına yapılacak hasta konuk evi imzalar atıldı.

Kit-Vak'ın ikinci konuk evinde sona gelindi!

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİT-VAK) Başkanı Ramazan Soncul, Dokuz Eylül Üniversitesi ortaklığında inşa edilen ikinci hasta konuk evi yakında tamamlanacak.

Malatya'da 100 odalı konuk evi ve özel eğitim okulu yapılacak!

Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya'da en az 100 odalı, 3 yıldızlı otel konforunda hasta yakınlarının ve ihtiyaç sahiplerinin kalacağı yeni konuk evi ve özel eğitim okulu yapacaklarının müjdesini verdi.

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 'Mavi Ev' Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi yerli ve yabancı bilim insanlarının da yakından takip ettiği törenle hizmete açıldı.

Nilüfer Alzheimer Hasta Konuk Evi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özlüce’de yapılan Nilüfer Belediyesi Lions & Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’nde incelemelerde bulundu.

Eskişehir Tepebaşı'nda imar planları değişecek!

Eskişehir merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 1/25 binlik imar planının görüşülüp kabul edildiği dünkü Belediye Meclis Toplantısından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşe'in sosyal medya üzerinden kendisini eleştirmesine tepki gösterdi.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı’nda 484 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, skişehir’in Tepebaşı İlçesi Aşağısöğüt Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek toplam 484 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı’nda 484 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, skişehir’in Tepebaşı İlçesi Aşağısöğüt Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek toplam 484 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 484 konut ihalesi yarın!

TOKİ Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Aşağısöğütönü Mahallesi 484 Adet Konut, 1 Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleşecek.

Sağlıksız ofis ortamlarında hasta bina sendromu tehlikesi!

Çok sayıda kişinin aynı anda çalıştığı ofis ortamları, gerekli önlemler alınmadığı takdirde sağlığı ciddi boyutlarda tehdit ediyor. Sürekli kapalı ortamlarda çalışanlarda ortaya çıkan bazı rahatsızlıklar “Hasta Bina Sendromu” olarak adlandırılıyor.

Konuk Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konuk Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Dorukhan Konuk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Nafiz Konuk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Ankara Mamak'a 5 yıldızlı konuk evi!

Mamak Belediyesi hizmete sunduğu sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayan Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi 5 yıldızlı otel konforuna sahip.

Eskişehir Tepebaşı'nda yollar asfaltlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batıkent Mahallesi, Bozdağ ve Yarımca’da çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Tepebaşı hasta konuk evi hizmete açıldı Haberi

Tepebaşı hasta konuk evi hizmete açıldı

Tepebaşı Belediyesi’nin Lions Kulüpleri ile ortaklaşa düzenlediği Alzheimer Hasta Konuk Evi, yapılan törenle hizmete açıldı. Tepebaşı Belediyesi Aşağısöğütönü mevkiinde bulunan “Yaşam Evleri”nden birine açılan konuk evinde 20 yatak ve 9 hasta hizmet alacak. Burada yatacak olan hastalara psikolog, psikiyatri ve fizyoterapistler sayesinde ağırlıklı olarak günlük ihtiyaçların karşılanması yönünde eğitimler verilmesi hedefleniyor. Hastaların konuk evinde spor yapıp, gün içerisinde eğitici zeka oyunları oynayabilme imkanı bulabileceği gibi sık sık doktor kontrolünde olacakları da yetkililer tarafından söylendi. Törende konuşan Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 18-K Federasyonu 2012-2013 Hizmet Dönemi Federasyon Başkanı ve Proje Koordinatörü Mehmet Yavaş, açılacak olan konuk evinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Yavaş, “Toplumumuz için karşılıksız hizmetler üren Lions Kulübü, bugün Eskişehir’de kalıcı bir esere imza attı. Bugün burada...