28 / 08 / 2024

tepecik Aziziye Mülkiyeliler Parkı

tepecik Aziziye Mülkiyeliler Parkı

Daha yeşil bir kent hedefiyle ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir yenileme çalışması başlatan Konak Belediyesi Tepecik’teki Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nda yürüttüğü düzenlemelerin ikinci etabına da başladı.

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

Büyükçekmece Tepecik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Tepecik Mevkii, Ulus ve Hürriyet Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değeri açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değerine ilişkin açıklama yaptı.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Erzurum Aziziye'de 10.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Erzurum 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum ili, Aziziye ilçesi, Gezköy Mahallesi, 6117 ada, 1 parsel sayılı arsayı 10 milyon 792 bin 852 TL'ye icradan satıyor...

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

TOKİ Erzurum Aziziye Gezköy 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Erzurum Aziziye Gezköy 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Erzurum Aziziye Gezköy 2019 başvuru şartları neler? İşte Erzurum Aziziye Gezköy 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kültür merkezine dönüştürülen Çankaya'daki Mülkiyeliler Birliği binasında sona gelindi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak merkez açılış için gün sayıyor.

TOKİ Erzurum Aziziye'de 126 konut satıyor!

TOKİ, Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 126 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatlarım 163 bin 274 TL'den başladığı projede kuralar 23 Temmuz'da çekilecek.

tepecik Aziziye Mülkiyeliler Parkı Haberi

tepecik Aziziye Mülkiyeliler Parkı


Daha yeşil bir kent hedefiyle ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir yenileme çalışması başlatan Konak Belediyesi Tepecik’teki Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nda yürüttüğü düzenlemelerin ikinci etabına da başladı. Toplamda 14 bin 500 metrekarelik büyük bir alana sahip olan parkın ilk etap çalışmaları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kez ikinci etap çalışmalarına geçti. Bin 180 metrekare alanı daha yenilemeye başlayan ekipler hummalı bir çalışma yürütüyor. Parktaki çalışmaların bitmesiyle bölgenin de çehresi değişecek.  


BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nın ilk etabında Kapılar Semti tarafındaki giriş bölümünü yeni baştan düzenleyen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yıllardır değişmeyen taş döşemeleri tümüyle yenilerken, giriş ve çıkış yollarını kullanıma daha uygun hale getirdi. Eskiyen aydınlatma sistemleri de tamamen elden geçirilerek parkın...