05 / 05 / 2024

Tepecik Senfoni Orkestrası

Tepecik Senfoni Orkestrası

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerinin açılışını 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirecek.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Tepecik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Tepecik Mevkii, Ulus ve Hürriyet Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değeri açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değerine ilişkin açıklama yaptı.

Büyükçekmece Tepecik'in imar planlamaları tamamlanıyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci oturumunda Tepecik Mahallesi'nin imar planları ele alındı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası TBMM gündeminde!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni konser binası ve logosu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

CSO Konser Salonu açılışı: Yapılarda mimarın rolü!

Türk Serbest Mimarlar Derneği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları ile ilgili açıklama yaptı.

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Tepecik Senfoni Orkestrası Haberi

Tepecik Senfoni Orkestrası

Bayraklı Belediyesi, mevcut pazar yerlerini modernize ederken, yenilerin temelini atıyor. Bu kapsamda Osmangazi Mahallesi'nde kısa süre önce yapımına başlanan pazar yeri projesi tamamlandı, çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. İdari binaların da bulunduğu pazaryeri 3 kısımdan oluşuyor. 4 bin 332 metrekare alana sahip pazar yerinde zabıta, güvenlik odaları, bay ve bayan tuvaletleri de yer alıyor. Ayrıca pazar yerinde 16 araç kapasiteli bir de otopark bulunuyor. 


Göreve geldiğinden bu yana ilçeye birçok pazar yeri kazandırdıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Osmangazi Mahallemize çok büyük ve ihtiyaca yanıt verecek kapalı pazar yeri projesini hayata geçirdik. Buranın açılışını cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Tepecik Senfoni Orkestrası ve değerli sanatçı Faruk Demir bir konser verecek. Tüm hemşehrilerimizi açılışımıza bekliyoruz" dedi.



Yeni...