29 / 04 / 2024

tepeüstü mağaza

tepeüstü mağaza

Afiyet Et 5. Mağazasının açılışında vatandaşa yine tavuk dağıtıyor. 30 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Afiyet Et yaklaşık 150 aileye de isdihtam imkanı sağlıyor.

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Huawei, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa çıkardı. Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı sunuldu.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Tepe Home online mağaza yatırımlarını artırıyor!

17 mağazasıyla hizmet veren Tepe Home, 2019'da üç yeni konsept mağazasının açılışını yaptı. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, "2020'de online mağaza ciromuzun artiş ivmesinin hızlanmasını bekliyoruz" dedi...

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Ankara'da Bilkent Tepe Home mağaza açıldı!

Bilkent Tepe Home mağaza açılışı Ankara'nın ünlü simaları eşliğinde gerçekleşti. Modacı Deniz Berdan davete eşlik etti

Tepe Home 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Tepe Home, bayilik kanalıyla büyümeye devam ediyor. Tepe Home, Ağustos ayı içerisinde Samsun, Antalya ve Bodrum’da 3 yeni mağaza açacak.

AVVA 2 ayda 12 mağaza açtı!

AVVA'nın yurt içinde 50, yurt dışında 20 mağazası ve dünya genelinde 3000'in üstünde satış noktası bulunduğunu bildiren AVVA Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik, mağaza sayısını 5 yıl içinde 250'ye çıkartmayı hedefliyor.

Tepe Home Hamburg'da mağaza açtı!

Tepe Home Hamburg'da mağaza açtı. Tepe Home, yıl sonuna kadar toplam mağaza sayısını 40’ın üzerine toplam satış alanını ise 140.000 metrekarenin üzerine taşımayı hedefliyor.

Tepe Mobilya 4 ülkede mağaza açmak için ön protokol imzaladı!

Tepe Mobilya, bölgesel bir marka olma vizyonu ile ihracat atağı başlatmaya hazırlanıyor. Bilkent Holding bünyesindeki Tepe Mobilya 4 ülkede mağaza açmak için ön protokol imzaladı.

Tepe Home Batman'a mağaza açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağaza açılışlarını devam ettiren Tepe Home, 28 Eylül Cumartesi günü Batman’da 1200 metrekarelik yeni mağazasını 800 bin liralık yatırımla Batmanlıların hizmetine açtı...

Tepe Home Ataşehir'de mağaza açtı!

Tepe Home, 2013 yılında yapacağı yeni mağaza açılışlarının ilkini Ataşehir’de gerçekleştirdi...

Avcılar Park mağaza fiyatları!

Nisan ayında teslim edilecek olan Avcılar Park mağaza fiyatları üst parsel için metrekare birim fiyatı 6 bin 200 liradan başlıyor...

tepeüstü mağaza Haberi

tepeüstü mağaza

Afiyet Et 5. Mağazasının açılışında vatandaşa yine tavuk dağıtıyor. 05 Eylül 2015 Cumartesi günü Ümraniye - Tepeüstü’nde açılacak olan Kasap-Izgara konseptiyle gıda sektörüne yeni bir anlayış kazandıran Afiyet, ayrıca açılışta 50 tl. ve üzeri alışveriş yapan binlerce müşterisine bir bütün tavuk hediye ediyor.


30 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Afiyet Et yaklaşık 150 aileye de isdihtam imkanı sağlıyor. 


Afiyet’de Kasap fiyatına aldığınız et ürünlerini küçük bir pişirme bedeliyle ziyafete dönüştürebiliyorsunuz, hem de 150 çeşit ürün arasından tercih yapma imkanına da sahipsiniz. 


Izgarada kendi ayarındaki Restoranlar yaklaşık 2-3 kat arasında fazla fiyat ile müşteriye hesap ödetirken kasap-ızgara konsepti tüketiciyi bir çok yönden koruyor ve rahatlatıyor.


Tüketiciyi memnun eden tarafları şöyle;

150 çeşit arasından tercih yapabiliyorsunuz 

Ürünün tazeliğini henüz kasap tezgahında görüyor ve ona göre alıyorsunuz

Kendiniz mangal...