30 / 04 / 2024

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Huawei, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa çıkardı. Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı sunuldu.



Huawei okula dönüşe özel kampanya yaptığını duyurdu. Huawei mağazalarında satışa çıkarılan teknoloji, inovasyon ve estetiğin bir araya geldiği MateBook D16 ve MateBook 16s modeller, Huawei’in okula dönüş kampanyasıyla, birbirinden cazip fiyatlarla Huawei Online Mağaza’da yerini aldı.

HUAWEI, MateBook 16s ve MateBook D16 modellerini, günümüzün en güçlü ve en yeni işlemcileri arasında bulunan 13. Nesil Intel Core işlemcisiyle donattı. Sahip oldukları donanımla her segmentten vatandaşlara hitap eden yeni modeller, Super Turbo özelliğiyle yüksek performanslı işlemlerde de önemli bir avantaj sunuyor.

 Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

HER ZAMANKİNDEN CANLI VE PARLAK GÖRSELLER

2,5K ekran çözünürlüğü ile 400 nit parlaklığa sahip HUAWEI MateBook 16s, multimedyadan iş ihtiyaçlarına kadar tüm kullanım alanları için ideal bir ürün olarak dikkat çekiyor. Verimlilik odaklı özellikleri bulunan HUAWEI MateBook D16, 16:10 en boy oranıyla internet sitelerinde, grafiklerde ve yazılı belgelerde daha geniş bir görüş sunarak üretkenliği yükseltmeye yardımcı oluyor. 

HAYATI KOLAYLAŞTIRAN AKILLI ÇÖZÜMLER

Okulda, evde, veya işte, hayatı her alanında kolaylaştırmayı planlaya Huaweı, her iki modelinde de kullanıcıların dizüstü bilgisayarıyla diğer cihazlara bağlanmalarına olanak veren "Süper Cihaz" özelliği hizmeti sunuyor. Sürükle bırak özelliği sayesinde kullanıcılar, cihazlar arasında ekran geçişlerini çok daha kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Yapay zeka destekli kamera ve ses sistemine sahip yeni MateBook D16, toplantı, konferans veya uzaktan eğitim, gibi işlevleri de güvenli ve sorunsuz bir şekilde yerine getirmek için son derece ideal. Görüntülü görüşmelerde hoparlörü konuşmanın merkezinde tutan ses sistemi ile cihaz, dış sesleri minimuma indirerek odaklanmayı kolaylaştırıyor.  

 Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

HUAWEI ONLİNE MAĞAZA'YA ÖZEK KAMPANYA

Birbirinden yenilikçi özelliklere ve teknolojik çözümlere sahip yeni HUAWEI MateBook D16 ve MateBook 16s, HUAWEI Online Mağaza’da farklı fırsat paketleri ve indirim avantajlarıyla satışa çıkarılıyor.

Huawei MateBook 16s, Online Mağaza’ya özel 1.000 lira indirim fırsatına sahip olmasının yanı sıra, 5.299 lira değerindeki Mouse ve MatePad SE hediyesi ile birlikte geliyor. Ayrıca yeni dizüstü bilgisayar ile sırt çantasına sahip olmak isteyen kullanıcılar, MateBook 16s veya MateBook D16’nın yanında, 999 lira değerindeki sırt çantasına 599 liraya sahip olabiliyor.

999 liralık mouse hediyesi ile birlikte gelen HUAWEI MateBook D16 ise Online Mağaza’ya özel 750 lira değerinde hediye kuponu avantajı sağlıyor.

Huawei Online Mağaza’ya öğrenci e-posta hesabı ile kaydolan kullanıcılar ise yüzde 5 oranında bilgisayar ve tablet kategorisi ürünlerinde geçerli indirim kazanıyor.

İşsizlik rakamları açıklandı: 2023'ün ikinci çeyreğinde yüzde 9,7'ye geriledi

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Marmara depremi açıklaması: Yakın zamanda olursa Marmara'ya kıyısı olan tüm iller etkilenir

DASK'ta Marmara Bölgesi zirvede: Yüzde 67’lik sigortalılık oranı!


Geri Dön