05 / 05 / 2024

ter ev

ter ev

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ve dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyi ters olan evi ziyaret eden kreş öğrencileri şaşkınlık ve mutluluğu birlikte yaşadı.

Musul Telafer'de DEAŞ'ın tahrip ettiği yüzlerce ev onarılmayı bekliyor!

Türkmenlerin yoğunlukta yaşamını sürdürdüğünü Irak'ın Musul kentine bağlı Telafer'de terör örgütü DEAŞ'ın saldırılarında hasar gören 650 ev onarılmayı bekliyor.

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durgut tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Ev kiralamada öğrenciye 10 taktik!

Üniversite öğrencileri önce sınavda ter döktü, şimdi de kiralık ev telaşı başladı. Peki kiralık ev ararken nelere dikkat edilmeli?

Mardinli emlakçılardan terör mağdurlarına ev desteği!

Mardin'de emlakçılar, PKK/YPG'lilerin havan ve roket ile düzenledikleri saldırılar yüzünden evlerinden ayrılmak zorunda olan Nusaybinlilere kirasız ve komisyonsuz ev tahsis ediyor…

Teröristler sahte kimlikle ev kiralamış!

Eskişehir Büyükdere Mahallesi Ermutlu Sokağı'nda hücre evine düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen terör örgütü MLKP üyesi iki teröristin, bu evi sahte kimlikle kiraladıkları belirlendi.

Bartın’da günlük kiralık ev denetiminde terörist yakalandı!

Bartın’da günlük kiralık evlere yönelik yapılan denetimlerde ’PKK terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan M.K. yakalandı. 

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

 İdil'de terör mağdurları evlerine kavuştu!

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerin 2 yıl önce evlerini yıktığı vatandaşlar, devletin çalışmalarıyla müstakil ev sahibi oldu.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

Konya'da şehit ailesine ev hediye edildi!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit düşen Onbaşı Hüseyin Kavalbacak'ın Konya'daki ailesine ev hediye edildi.

Şehit Ahmet Budak'ın ailesi için yaptırılan ev teslim edildi!

Terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan Ahmet Budak'ın ailesi için ev inşa edildi. Ev, düzenlenen törenle aileye teslim edildi.

Trabzonlu işadamı Şehit Eren Bülbül'ün ailesine ev aldı!

11 Ağustos'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesine Trabzonlu bir işadamı ev aldı...

ter ev Haberi

ter ev

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ve dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyi ters olan evi ziyaret eden kreş öğrencileri şaşkınlık ve mutluluğu birlikte yaşadı. Kundu Turizm Bölgesi'nde iç ve dış görüntüsüyle dikkati çeken ve girişimciler Kaan Karahan, Görkem Cantürk ve Tanya Makorava tarafından projesi Rusya'dan getirtilerek yaptırılan "ters evi" özel bir kreşten 16 öğrenci gezdi. Giriş kapısının bile ters olduğu evde, perdeler, mutfak mobilyaları, tuvalet, yatak odası ve dolaplar ile oturma grupları, çamaşır makinesi gibi bütün eşyalar tavanda yer alıyor. Daha evi görür görmez heyecanlanan çocuklar, eve de zıplayarak girdi. Kreşin Türkçe öğretmeni Aslı Çetin, bu ayki ders konularının evlerle ilgili olduğunu bu nedenle de "ters evi" ziyaret ettiklerini söyledi. Evde her şeyin ters olduğunu hatırlatan Çetin,...