09 / 05 / 2024

terakki

terakki

Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından 136 yaşındaki Terakki Vakfı Okulları, Tuzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampus kuruyor. Yeşil bina sertifikalı yeni kampus, Eylül 2014'te eğitime başlayacak...

Yıkılan Münif Paşa Konağı otopark oldu!

Cağaloğlu’ndaki “Pembe Köşk" olarak da bilinen, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin Genel Merkez Binası olarak da bir dönem kullanılan tarihi Münif Paşa Konağı’nın alanı otopark alanı oldu.

Terakki Yapı Gereçleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Terakki Yapı Gereçleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yıldız tarafından kuruldu. 

Cağaoğlu Münif Paşa Konağı yıkılma tehlikesi altında!

İstanbul Cağaoğlu'ndaki Münif Paşa Konağı çökme tehlikesi altında.''Pembe Köşk'' olarak bilinen İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin de kullandığı yapıda İstanbul 4 Numaralı Koruma Kurulu heyeti incelemelerde bulundu.

TOKİ Zonguldak Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak’ın Terakki Mahallesi’nde inşa edeceği 110 konutun ihalesi yapıldı. 

Zonguldak Terakki TOKİ 110 konut ihalesi 27 Kasım'da!

Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Kasım'da saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak Terakki 110 konut ihalesi 27 Kasım'da!

TOKİ Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi'nde 220 adet konut hayata geçirecek. TOKİ Zonguldak Terakki 110 konut ihalesi 27 Kasım'da. 

TOKİ'den Zonguldak'a 110 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Merkez Terakki Mahallesi'nde hayata geçireceği 110 konutun ihalesi 27 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için son başvuru 2 Eylül!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin Terakki Mahallesinde yapılmasını istedikleri TOKİ Basın Sitesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca olumlu karşılandığını bildirdi.

Bilecik Bozüyük'e Kasımpaşa Arastası geliyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Terakki Caddesi ile Cumhuriyet Meydanına bakan Necatibey Caddesi arasında kalan 8 bin 276 metrekareden oluşan 3 adadaki eski yapılaşmaların yerine geleneksel kültürümüze uygun Arasta yapılar yer alacak.

Zonguldak TOKİ basın sitesi çalışmaları sona yaklaşıyor!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık TOKİ yetkilileri ile yapılan son görüşmede, Zonguldak, Terakki Mahallesi’ndeki iki parsel alan üzerinde toplam 9 bin metrekare, toplu konut projesinin kabul olduğunu aktardı.

Cağaloğlu'ndaki Pembe Köşk Otel oluyor!

Osmanlı döneminde İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin merkezi olan, Cumhuriyet döneminde de yaklaşık 80 yıl Cumhuriyet gazetesine ev sahipliği yapan Cağaloğlu’ndaki Pembe Köşk,‘eski İstanbul konağı’ konseptiyle inşa edilerek butik otele dönüştürülecek

Terakki, Tuzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampus kuruyor!

Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından 136 yaşındaki Terakki Vakfı Okulları, Tuzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampus kuruyor. Yeşil bina sertifikalı yeni kampus, Eylül 2014'te eğitime başlayacak...

Terakki Vakfı Okulları Tuzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampüs kuruyor!

ürkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından 136 yaşındaki Terakki Vakfı Okulları, T uzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampus kuruyor. Yeşil bina sertifikalı yeni kampüs, Eylül 2014'te eğitime başlayacak..

terakki Haberi

terakki

136 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından Terakki Vakfı Okulları, Tuzla Tepeören'de ikinci okulunu açıyor. Kuruluşundan beri Avrupa yakasında faaliyet gösteren okul, yoğun talep karşısında Anadolu Yakası'na geçmeye karar verdi. Terakki Vakfı Okulları Genel Müdürü Mehmet Güneş, Eylül 2014'te açacakları okula 65 milyon liralık yatırım yapılacağını açıkladı. Güneş, öğrenci alımlarına ise önümüzdeki yıldan itibaren başlanacağını söyledi. 


YEŞİL SERTİFİKALI BİNA OLACAK 

Terakki'nin Tuzla kampusu yeşil bina (LEED, Leadership in Energy and Enviromental Design) sertifikalı olacak. Kampusun çevreye uyum sağlayacağını ve sosyal birimleriyle iletişim merkezi olacağını belirten Güneş, şöyle konuştu: "Soluduğumuz havadaki karbondioksit oranı belli bir seviyenin üzerine çıktığında dikkat bozuklukları, konsantrasyon kaybı, baş ağrısı gibi öğrenci başarısını etkileyen olumsuzluklar yaşanır. Dersliklerdeki karbondioksit oranı merkezi otomasyon sistemiyle sürekli takip edilecek. Ortama filtre...