01 / 05 / 2024

Teras Gökyüzü ulaşım

Teras Gökyüzü ulaşım

Toplam 25 milyon TL’lik yatırım bedeliyle yükselen proje 10 dönüm arazi üzerine yayılıyor. İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor.

Teras Gökyüzü Narlıdere fiyat!

Toplam 10 dönüm arazi üzerine yayılan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor. Teras Gökyüzü Narlıdere fiyat listesine göre daireler 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksoy tarafından kuruldu. 

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi!

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Arena Mimarlık tarafından Ankara'da hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Dünyanın en siyah binasıyla gökyüzü yere indi!

Dünyanın en siyah binası Güney Kore'nin Pyeongchang kentinde inşa edildi. Bina ile, gökyüzünü yere indi...

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

Yenal Gökyıldırım: Dövizle kira eşyanın tabiatına aykırı!

Pazar paylarında yaşanan değişimlerle 2017’nin konsolidasyonlar yılı olduğunu belirten Yenal Gökyıldırım, seçimsiz 2018’in artık döviz yorgunu haline gelen ekonomiye odaklı olması gerektiğini söyledi

Ayazağa Gündüz Bakım Evi kapılarını açtı!

Sarıyer genelinde dört adet şubesi bulunan gündüz bakımevlerinin en yenisi Ayazağa’da kapılarını açtı. Ayazağalılar mahallelerine gündüz bakım evi kazandırıldığı için mutlu olduklarını dile getirdi

Tekirdağ Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı!

TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı.

Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Temeli atılan Gökyüzü Bahçeleri projesi Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor. Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi 175 daireden meydana geliyor.

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor. Proje 175 daireden meydana geliyor.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen!

45 katlı tek bloktan oluşan Gökyüzü Bahçeleri Dikmen 175 daireden meydana geliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 175 daireden oluşuyor. Peki Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Teras Gökyüzü ulaşım Haberi

Teras Gökyüzü ulaşım

Vitalia Narlıdere projesi için tıklayın!

Yaklaşık üç ay önce inşa çalışmaları başlayan İzmir Teras Gökyüzü Evleri projesi toplam 10 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Projenin 7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunuyor.


Teras Gökyüzü sosyal alanları

Yeşil alanlar, havuz, spor salonu, tenis ve basketbol sahası, 16 farklı sektörde hizmet verecek alışveriş merkezi gibi donatıları bulunuyor.


İzmir Teras Gökyüzü daire seçenekleri

Daire tipleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve botanik bahçeli ve teraslı evler gibi alternatiflerin bulunduğu proje toplam 91 adet daireden meydana geliyor.


Teras Gökyüzü lokasyon

Konum bilgisine göre proje kent merkezine ve okullara yakın konumu ve havalimanına 15 dakikalık mesafe ile inşa ediliyor.


Teras Gökyüzü Narlıdere nerede?

Proje İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor.


Teras Gökyüzü teslim tarihi

Projede dairelerin teslim...