08 / 05 / 2024

Teras Gökyüzü yapımcı firması

Teras Gökyüzü yapımcı firması

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, gram altının  1.800 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Euro alalım mı,? Euro 18 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Kritik 14 Mayıs seçimlerine 18 gün kaldı. Seçim öncesinde piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Özellikle euro yukarı yönlü hamlelerine devam ederken yatırımcılar ''euro alalım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Euro 18 gün sonra böyle olacak! Şimdiden planınızı yapın.

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Altın fiyatlarının yükseleceği kesin tarih belli oldu! Bu tarihi görenler dondu kaldı! Hemen şimdiden planınızı yapın

Altın fiyatlarında dalga tersine döndü derken altının yükselişe geçeceği tarih açıklandı! Bu tarihi görenler dondu kaldı! Hemen şimdiden planınızı yapın...

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi. İşte gümüşte son dakika gelişmesi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın...

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Son tren! Bu seviyelerden artık alamayacaksınız

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak eski seviyelerden artık gümüş alamayacaksınız ''son tren, binen binecek'' dedi. İşte İslam Memiş gümüş yorumu...

Gümüş yatırımcısı yaşadı! Elinde gümüşü olanlar 2023’te mutlaka bunu yapın!

Gümüş, altına göre daha fazla kazandırıyor. Gümüş, yatırımcısının yüzünü son 3 yıldır güldürüyor. Peki 2023’te gümüşün akıbeti ne olacak? İşte detaylar!

Dolar bu ay içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Planınızı yapın!

Son dakika dolar/TL kurundaki gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip edilirken, doların bu ay içinde tam anlamıyla ne kadar olacağı belli oldu. Görenlerin gözleri yuvlarından fırlayacak! Planınızı yapın!

Teras Gökyüzü yapımcı firması Haberi

Teras Gökyüzü yapımcı firması

Vitalia Narlıdere projesi için tıklayın!


Toplam 91 adet daireden meydana gelen projenin yaklaşık üç ay önce inşa çalışmaları başladı. 7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan İzmir Teras Gökyüzü Evleri projesi toplam 10 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.


Teras Gökyüzü yatırım değeri

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Narlıdere Teras Gökyüzü nerede?

Proje İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçiriliyor.


Teras Gökyüzü İzmir daire tipleri

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve botanik bahçeli ve teraslı evler gibi seçenekleri yer alıyor.


İzmir Teras Gökyüzü ulaşım

Lokasyon bilgisine göre proje kent merkezine ve okullara yakın konumu ve havalimanına 15 dakikalık mesafe ile yükseliyor.


Teras Gökyüzü donatıları 

Projede ortak alanlarına göre yeşil alanlar, havuz, spor salonu, tenis ve basketbol sahası, 16 farklı sektörde hizmet verecek...