11 / 05 / 2024

teras marmara nerede

teras marmara nerede

İstanbul İli Kartal İlçe'sinde hayata geçirilen Teras Marmara Kartal projesinde daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 12 bin metrekare alanda bulunuyor. Teras Marmara Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 6.5 büyüklüğünde Marmara depreminin nerede olacağını açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan beklenen Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul için ezber bozan tahminlerini dile getiren Üşümezsoy, deprem tezinin çürüdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

İhlas Marmara 5 nerede?

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ve 18 işyerinden oluşacak. Peki İhlas Marmara 5 nerede inşa edilecek? Cevap haberimizde yer alıyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Marmara Evleri 4 nerede?

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde ön satışlar başladı. Proje Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna da komşu konumda bulunuyor..

Kiler Marmara Evleri nerede?

7 blok şeklinde yükselen Kiler Marmara Evleri 800 konut ve 25 ticari birimden meydana geliyor. Peki Kiler Marmara Evleri nerede?

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

Teras Marmara Yuvacık'ta lansman satışları başladı!

Kavan Yapı A.Ş.’nin Kocaeli Yuvacık’ta başladığı, şehre heyecan katan yeni projesi Teras Marmara’da lansman satışları başladı. Projeye gösterilen ilgi, şimdiden beklentilerin üstünde.

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

teras marmara nerede Haberi

teras marmara nerede

Data Yatırım tarafından hayata geçirilen Teras Marmara Kartal projesinde toplam 350 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Teras Marmara Kartal projesinde sosyal imkanlar sauna, fitness salonu, cep sineması, çocuk bahçesi, açık spor salonu, basketbol sahası, tenis kortu, süs havuzları, pergola kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, dinlenme köşeleri gibi seçenekler bulunuyor.


Teras Marmara Kartal toplam 12 bin metrekare alanda yükseliyor. İstanbul İli Kartal İlçe'sinde yükselen proje Saklı Vadi projesinin 2. etabı şeklinde yükseliyor. Projede sınırlı sayıda daireler çok özel fiyat avantajıyla satışa sunuluyor.


Teras Marmara Kartal projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 4 kilometre, E-5 karayoluna bin 200 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projedeki 1+1 daireler 125 bin TL,...