15 / 05 / 2024

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Maraş tarafından 210 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beykoz, Yavuz Selim Mahallesi, Nida Sokak'ta kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Saniye Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ekinci tarafından kuruldu.

Soli Mimarlık Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soli Mimarlık Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Tekin tarafından kuruldu.

Ncp Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncp Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 375 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün ve Necip Arslan ortaklığında kuruldu.

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ethan Gökhan Cengiz tarafından kuruldu.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Semra Davulcu tarafından kuruldu.

Nous Yapı Mimari Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nous Yapı Mimari Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Elif Karhan Muhammed ve  Talha Yuyucu tarafından kuruldu.

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Gün tarafından kuruldu.

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Maraş tarafından 210 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beykoz, Yavuz Selim Mahallesi, Nida Sokak'ta kuruldu. 


Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...