27 / 04 / 2024

Terma City Otel açılış

Terma City Otel açılış

Bülent Ersoy, önceki akşam Yalova'daki Terma City Otel'de sahneye çıktı. telin 650 metrekarelik ultra lüks kral dairesinde ağırlanan Ersoy, "Bugün burada Türk hamamına girdim. Ben de evime Türk hamamı yaptıracağım" dedi...

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

Karaderili Şirketler Grubu Terma Garden projesine start verdi!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'daki ikinci yatırımı olan Terma Garden, 40 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek. Terma City'e gelen yoğun taleple Terma Garden projesine start veren grup, bu yatırımla termal turizmindeki iddiasını taçlandırmayı planlıyor. 

Terma Garden Yalova için düğmeye basıldı!

Hayata geçirdiği Terma City yatırımıyla dikkat çeken Karaderili Şirketler Grubu, Terma Garden Yalova için düğmeye bastı.

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugüm Maltpe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yıldırım tarafından kuruldu.

KSF Yıldırım Turizm Otelcilik, Kervansaray Fomara City Otel'i 95 bin TL'ye kiraladı!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. mülkiyetindeki Kervansaray Fomara City Otel'in kiralanması için KSF YILDIRIM Turizm Otelcilik Tic. Ltd. Şirketi ile 23 Mart 2020 tarihinde sözleşme imzaladı...

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

İGA Airtport City Otel İnceleme Değerlendirme Komisyonu toplantısı 18 Aralık'ta!

255 milyon 792 bin 830 TL'ye mal olacak olan  İGA Airtport City Otel için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 18 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İGA Airtport City Otel geliyor!

İGA Airtport City Otel için düğmeye basıldı. Proje 255 milyon 792 bin 830 TL'ye mal olacak.

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Bülent Ersoy evine Türk hamamı yaptıracak!

Bülent Ersoy, önceki akşam Yalova'daki Terma City Otel'de sahneye çıktı. telin 650 metrekarelik ultra lüks kral dairesinde ağırlanan Ersoy, "Bugün burada Türk hamamına girdim. Ben de evime Türk hamamı yaptıracağım" dedi...

Yalova Terma City hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirilen, 2 bin 200 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı termal otel Terma City açıldı...

Yalova Terma City 2019'da açılıyor!

Karaderili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas,180 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Yalova Terma City'i 2019'un başında açmayı planladıklarını söyledi..

Terma City Otel açılış Haberi

Terma City Otel açılış

Türk sanat müziğinin güçlü sesi Bülent Ersoy, önceki akşam Yalova'daki Terma City Otel'in açılış töreninden sonra sahneye çıktı ve izleyicilerine muhteşem bir gece yaşattı.

Sabah'tan Okan Filizçay'ın haberine göre; Diva Ersoy, otelin 650 metrekarelik ultra lüks kral dairesinde ağırlandı.

İspanya tatilinde bolca güneşlendiğini söyleyen Bülent Ersoy, "Magazine yakalanmamak için İspanya'yı tercih ettim. Ben hiç mayo giymeden yanıyorum orada, çıplaklar kampında" dedi.

Öte yandan sahneye çıktığı termal otele saatler öncesinde giden Ersoy; "Bugün burada Türk hamamına girdim. Ben de evime Türk hamamı yaptıracağım" diye konuştu.
 

Yalova Terma City hizmete açıldı!