28 / 07 / 2024

termal tesislerin suyu dikkat çekiyor

termal tesislerin suyu dikkat çekiyor

Kütahya Emet Termal Resort Otel'in kaynak suları yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Emet ilçesinde bulunan termal tesisler içerisinde Türkiye'nin tek yosun havuzu cilt ve deri hastalıklarında alternatif.

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Sakarya'da termal otel için kiralanan alanda izinsiz çalışma davası!

Akyazı'da, 2014 yılında orman köylülerinin içme suyu ve tarımda kullandıkları Bıçkı Deresi suyunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bölgede yapılacak termal otele kiralanması ardından alanda izinsiz çalışma davası açıldı.

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

48 yeni termal otel geliyor!

Türkiye'de 48 yeni kaplıca oteli, termal tatil köyü ve termal devre mülk tesisi planlama ve inşaat aşamasında.Bu tesislerin 2020 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Gemlik’e termal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Yalova yolu kenarındaki termal suyu değerlendirmek için Gemlik’e güzel bir termal tesis kazandırıyoruz." dedi.

Yalova'nın Termal ilçesinin altyapısı değişecek!

Yalova’nın Termal ilçesinin içme suyu şebekesini ve su depolarının yenilenmesini içeren 8 milyon TL tutarındaki altyapı çalışması için Termal Belediyesi’nde protokol imzalandı. İşte projenin ayrıntıları...

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e termal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yeraltından çıkan ve Karsak Deresi’ne, oradan da denize akan 38 derece sıcaklıktaki suyu değerlendirmek için bölgeye termal tesis kuruyor...

Kazan termal turizmde Ankara'nın gözdesi oldu!

Mineral değerleri bakımında Türkiye'nin en değerli 4 suyu arasında gösterilen termal suya kavuşmasının ardından bu alanda yatırımlarına ağırlık veren Kazan Belediyesi ilk olarak 5 yıldızlı termal turizm ve sağlık merkezi temelini attı.

Kütahya Göbel Termal Tesislerin'de çalışmalar hızlandı!

Tavşanlı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin Göbel termal tesislerindeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tavşanlı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin Göbel termal tesis- Elektrik Servisi ekipleri çalışma yürütüyor.

Afyonkarahisar'daki termal tesislerin bayram rezervasyonları düştü!

Termal turizmin önde gelen bölgelerinden Afyonkarahisar'da, bayram tatili rezervasyonlarında doluluğun yüzde 57 seviyesinde kaldığı bildirildi. Acar: "Sadece bu 5 milyon liralık bir kayıp demektir" dedi.

Kayaağıl Termal Merkezi'nde sosyal tesislerin temeli atıldı!

Uşak Belediyesi, Kayaağıl Termal Merkezi'nin gelişmesi için sosyal tesislerin temelini attı. İhalesi gerçekleşen projelerde yeni apartlarda da sona yaklaşıldı.

termal tesislerin suyu dikkat çekiyor Haberi

termal tesislerin suyu dikkat çekiyor

Kütahya Emet Termal Resort Otel'in kaynak suları yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Emet ilçesinde bulunan termal tesisler içerisinde Türkiye'nin tek yosun havuzu cilt ve deri hastalıklarında alternatif. Güneş enerjisi ile oluşturduğu yosun partikülleri ile cilt, deri, kolestrol gibi rahatsızlıklara da alternatif olan yosun havuzu dünyada ikinci,Türkiye'nin tek olma özelliğini taşıyor. 


Emet Termal Resort & Spa tesisleri içerisinde yer alan yosun havuzu yurt içi ve yurt dışından gelen turistleri ağırlıyor. Hava koşullarına rağmen 39 derecede kaynayan yosun havuzunun cilt, deri, saç ve tırnak hastalıklarında fayda sağladığına değinen Karaderili Şirketler Grubu Bayi ve Acente Koordinatörü Deniz Derelli, "Kütahya'nın Emet ilçesinde dışarıdaki ısıya rağmen 39 derecede kaynayan yosun havuzumuzun farklı özellikleri var. Bunlardan en önemlisi cilt, deri, saç ve tırnak hastalıklarına faydalı...