07 / 05 / 2024

Terme Mal Müdürlüğü satılık arsa

Terme Mal Müdürlüğü satılık arsa

Terme Mal Müdürlüğü, Evci Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

Terme Mal Müdürlüğü'nden 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Terme Mal Müdürlüğü, Evci Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nden inşaat ihalesi 12 Aralık'ta!

Erdemli Orman işletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi içim ihale 12 Aralık'ta yapılacak..

Malatya'da tapu müdürlükleri mal kaçırmalara karşı alarmda!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tapu müdürlükleri alarma geçti. FETÖ üyelerinin mal kaçırmalarını engellemek için ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da tedbir alındı.

Tapu müdürlüklerindeki devir işlemleri mercek altına alındı!

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından FETÖ militanlarının mal kaçırmasını engellemek amacıyla Türkiye genelindeki tapu müdürlükleri alarma geçti. FETÖ militanlarının devirleri askıya aldı. Hileli devirleri önlemek için tedbirler artırıldı.

Kanlıca'daki yalı soruşturmasında, imar müdürlüğü de sorumlu!

Yasa, mal sahibinden, izin alan restorasyona onay veren, denetleyen imar müdürlüğüne kadar herkesin sorumlu olduğunu belirtiyor

Uşak Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 2017'de tamam!

Uşak'ta yapımına başlanan ve 9 milyon TL'ye mal olacak İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 1 buçuk yılda tamamlanacak. Yeni hizmet binasının 3 katlı olacağı belirtiliyor.

SGK Aydın İl Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü’nün 15 milyon 650 bin TL’ye mal olacak olan yeni hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı...

Belediye imar müdürlüğünün görevleri nelerdir?

İdarî ve malî özerkliğe sahip kamu tüzel kişisi olarak tanımlanan belediyelerde iş ve hizmet tanımına göre müdürlükler oluşturuluyor. Peki, belediye imar müdürlüğünün görevleri nelerdir? İşte yanıtı..

Gayrimenkul bağış işlemi için tapu sicil müdürlüğünden istenen belgeler!

Gayrimenkul bağış işlemi için tapu sicil müdürlüğünden istenen belgeler. Bağışlanacak taşınmaz mala ait, varsa tapu senedi, yoksa taşınmaz malın ada ve parsel numarasını belirtir belge veya malikin sözlü beyanı...

Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binasına kavuştu!

Çorum Belediyesi tarafından yapılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapımı tamamlanan müdürlüğün 3 milyon 603 bin liraya mal olduğunu söyledi...

Milli Saraylar Müdürlüğü Yangın Yönetmeliği!

Milli Saraylar Müdürlüğü Yangın Yönetmeliği kapsamında yangın çıkmasını önleyici önlemlerin alınması, yangın baş göstermesinde gerekli emniyet önlemlerinin alınarak can ve mal kayıplarının asgari hadde indirilmesi amaçlanıyor...

Terme Mal Müdürlüğü satılık arsa Haberi

Terme Mal Müdürlüğü satılık arsa

Terme Mal Müdürlüğü, Evci Mahallesi'nde yer alan ticaret alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. Toplam yüzölçümü 12 bin 130 metrekare olan arsa için tahmini bedel 3 milyon 154 bin 500 TL olarak belirlendi. Arsanın ihalesi ise 10 Temmuz 2018 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Terme Malmüdürlüğünden:

SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ MAL

Yukarıda nitelikleri yazılı Hazineye ait taşınmaz malın; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca ''AÇIK TEKLİF'' usulü ile karşısında yazılı tarih ve saatte Fenk Mahallesi Çarşamba Caddesi No: 3/4'de bulunan Terme Hükümet Konağı 2. kat Malmüdürü makam odasında toplanacak komisyon huzurunda ihalesi yapılacaktır.

İhaleye Katılmak İsteyen İsteklilerin:

1-a) Tebligat için Türkiye'de adresi gösterir belge (adres beyanı),

b) Gerçek kişilerin T.C kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,

c) Geçici Teminata ait...