18 / 07 / 2024

termik santrale hayır koşusu sinop

termik santrale hayır koşusu sinop

Sinop'a bağlı Yaykıl Köyü'nde kurulmak istenen termik santrale karşı çıkan köylüler, iki yıldır köyün girişinde dönüşümlü olarak nöbet tutuyor...

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Bu programıyla her yıl toplamda 10.200 TL ödeme yapılıyor! Hayır Aile destek değil!

Vatandaşlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin türü ve miktarı hakkında hala merak içindedir. Bu ödemeler arasında 65 yaş üstü bakım aylığı da bulunmaktadır. Bakım aylığının miktarı ve ödeme zamanı hakkındaki detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyesi arayanlar için Emel Pırlanta tam tamına yüzde 60 indirim kampanyasını duyurdu. Yılbaşı hediyeniz hazır mı? Cevabı ''hayır'' olanlar için işte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu

Online alışveriş platformu Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği hazırladı. 188 parça ürün konulan sepetten ürünleri satın alanlardan elde edilen gelir çeşitli hayır kurumlarına aktarılacak.

Yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira zamları ev sahipleri ve kiracıları da karşı karşıya getirdi. Peki yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Futbol kulüplerinin kripto paraları değerlenecek mi?

Futbol kulüpleri de kripto para piyasasına çoktan dahil oldu. Süper Lig’den ya da alt ligden kulüpler rekabette geri düşmemek amacıyla kapısını çalan bu gelir değişikliğine “hayır” demedi. Peki sonuç ne oldu?

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Kira indiriminde son sözü Yargıtay söyleyecek!

Bursa ve Ankara’da iki bölge adliye mahkemesinden (BAM) salgın gerekçesiyle kira indirimi yapılması konusunda bir ‘evet’ bir ‘hayır’ kararı çıktı. Çelişkili karar nedeniyle konu yargıya taşınınca indirim konusunda 'ihtiyati tedbir’ kararı alındı. 

Kanal İstanbul anketi: Yüzde 35.8 evet, yüzde 49.3 hayır!

Area Araştırma’nın son anketine göre vatandaşların yüzde 49.3’ü Kanal İstanbul projesine olumlu bakmıyor. AKP seçmeninin yüzde 12’si de projeye olumlu bakmadığını belirtiyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Marmara Denizi ve Karadeniz'e sahip çıkmak için Kanal İstanbul'a "Hayır" denilmesi gerektiğini savundu.

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Bursa Kapalı Çarşı esnafından 'kira alınmasın' talebi!

Bursa Kapalı Çarşı'daki bedestende işyerleri bulunan esnaflar, bir hayır kurumu olan Vakıflar'ın salgın süresince hiç kira almamasını talep etti...

Miras hukuku emekli maaşına tatbik edilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Miras hukuku emekli maaşına tatbik edilir mi? Ölümümden sonra maaşımın hayır kurumlarına ödenmesi istenebilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Yusuf Güney: Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok vatandaşın evleri ağır hasar aldı. Deprem sonrası bölgeye hayır severlerden yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, deprem bölgesinde iki aileye ev hediye edeceklerini açıkladı...

termik santrale hayır koşusu sinop Haberi

termik santrale hayır koşusu sinop


Sinop'un Gerze İlçesi'ne bağlı Yaykıl Köyü'nde kurulmak istenen termik santrale karşı çıkan köylüler, santral kurulmak istenen alana yaptıkları ahşap evde iki yıldır nöbet tutuyor. Köylülere destek veren Yeşil Gerze Çevre Platformu Dönem Sözcüsü Şengül Şahin Sinop halkını 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenleyecekleri, 'Termik Santral'e Hayır Koşusu'na davet...