02 / 05 / 2024

Terminal 2 binasını yapacak

Terminal 2 binasını yapacak

Yurtdışında 3 milyar dolarlık 35 projenin taahhüt işlerini üstlenen Ant Yapı, şimdi de Rusya'nın en büyük havalimanı olan Domodedovo'ya ait Terminal 2 binasının yükleniciligini üstlendi.

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İzmir Konak 2 binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO İzmir Konak 2 binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir Konak 2 binası için 27 milyon 500 bin TL piyasa değeri takdir edildi. Binanın KDV dahil piyasa değeri 32 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

İFM'deki Merkez Bankası binasının maliyeti belli oldu!

İstanbul Finans Merkezi projesinin tam ortasında bulunan 15 bin 960 metrekare büyüklükteki arazide konumlanacak Merkez Bankası binasının maliyeti 2 milyar 285 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 milyon Euro'ya satacak!

Peker GYO Almanya Hagen'deki binasının 2 milyon 500 bin Euro bedelden satılması için protokol imzalandı. Binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde tamamlanması planlanıyor. 

Tapu ve Kadastro binasının Ayasofya Müzesi'ne dönüştürüleceği iddiası TBMM'de!

Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binasının Ayasofya Müzesi'ne dönüştürülmek üzere boşaltılmaya başlandığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Halk GYO İzmir Konak 2 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Konak 2 Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Karaköy’deki tarihi Ziraat Bankası binasının restorasyonu 2 yıl uzadı!

Karaköy’de yer alan tarihi Ziraat Bankası binasının restorasyon çalışması 2 yıl önce başlatılmıştı ancak çalışmalar statik hatalar nedeniyle en az 2 yıl uzayacak...

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 2 yıl önce temeli atılan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımına yeniden başlanıldı.

Türk-İş binasının yapımını AID karşıladı!

Türk-İş’in bugün halen kullandığı genel merkez binasının yapımında harcanan 3.6 milyon liralık bölümünün, 2 milyon lirası ABD’de bir devlet örgütü olan Agency for International (AID) tarafından verildi.

Terminal 2 binasını yapacak Haberi

Terminal 2 binasını yapacak

Yurtdışında 3 milyar dolarlık 35 projenin taahhüt işlerini üstlenen Ant Yapı, şimdi de Rusya'nın en büyük havalimanı olan Domodedovo'ya ait Terminal 2 binasının yükleniciligini üstlendi. 500 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek projeyi 28 ay içinde tamamlayacaklarını açıklayan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okan, "Eğer projeyi 3 ay erken tamamlarsak 10 milyon dolar da bonus alacağız." dedi. Uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alan Ant Yapı, Domodedovo'nun Terminal 2 binasının yanında Rusya'da 100 milyon dolarlık 3 yeni projeyi daha üstlendi. Şirket aynca Londra'da da yeni konut projesine başlamak için imzalan attı. Bu gelişmelerle ilgili bilgi vermek için İstanbul'da gazetecilerle buluşan Mehmet Okan, yeni taahhüt işleriyle birlikte uluslararası alanda en çok iş yapan...