28 / 04 / 2024

terminal Yapı

terminal Yapı

2020'de açılması planlanan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesininin ihalesini Terminal Yapı AŞ'nin kazandı.

Terminal Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Terminal Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi, Cenk Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon 415 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Beykoz, Kanlıca Mahallesi, Nuri Bey Sokak'ta kuruldu.

Taş Yapı, Ercan Havalimanı ihale koşullarına nasıl uydu!

Lüks konut projeleriyle adından söz ettiren Taş Yapı farklı sektörlerde de faaliyet gösteriyor...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Çukurova Havalimanı'nın ihalesi iptal edildi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin ihalesini Günbeton İnşaat-Terminal Yapı ortak girişi, 100 milyon Euro kira bedeli ile kazandı. Toplam yatırım tutarının 250 milyon Euro olması hesaplanan inşaat ortaya çıkan güvensizlik nedeniyle DHMİ Yönetim kurulunca ihale iptal edildi.

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

Ant Yapı Domodedovo'da sözünü tuttu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhit firmadan biri olan Ant Yapı; Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo’nun 2. Terminal binasının inşaatını söz verdiği tarihte tamamladı. Ant Yapı’nın ilk havalimanı projesi, aynı zamanda en yüksek bedelli kontratı özelliği taşıyor.

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Cengiz İnşaat'ın Kuveyt'te yaptığı terminal binası tamamlandı!

Cengiz Holding bünyesindeki Cengiz İnşaat tarafından  yapılan Kuveyt yeni terminal binası tamamlanarak teslim edilidi. Terminal binasının yapımı 21 ay sürdü.

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

Alaçatı Havalimanı ihalesini Terminal Yapı kazandı!

2020'de açılması planlanan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesininin ihalesini Terminal Yapı AŞ'nin kazandı.

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi 18 Nisan'da!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batı Otogarı/Terminal Tesisi ve Ticari Ünitelerin yapılması işi için ihale 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak..

Terminal Yapı'dan İstanbul'a 240 milyon dolarlık 3 proje!

Daha önce  havalimanı, liman ve taahhüt işleri yapan Terminal Yapı, rotasını gayrimenkule çevirdi. Konut pazarında hedef büyüten firma İstanbul'da değeri 240 milyon dolar olan 3 proje hayata geçiriyor.

Çanakkale Havalimanı terminal binası açıldı!

Çanakkale Havalimanı terminal binası açılış töreni yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tören için Çanakkale'ye geldi.

Sinop Havalimanı terminal binası inşaatında sona gelindi!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Havalimanı'nda yapımı devam eden yeni terminal binası inşaatında sona gelindiğini bildirdi.

terminal Yapı Haberi

terminal Yapı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Tarafından Avrupa Birliği desteğiyle hayata geçirilen Türk Sivil Havacılık Akademisi'nin açılışı sonrası gazetecilere açıklama yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yap-işlet-devret modeliyle yapılacak Çeşme Alaçatı Havalimanı projesininin ihalesini Terminal Yapı AŞ'nin kazandı.

Arslan, Türkiye'nin 34 milyon havayolu yolcu sayısını aradan geçen 15-16 yılda 200 milyonlara ulaştırdığını söyledi.

Bakan Arslan, İstanbul 3. havalimanı gibi bir aktarma merkezini ülke içerisinde bölgesel hizmet verecek havalimanları ile desteklemek gerektiğini söyledi. Arslan, ülkenin her yerine yolcuları ulaştıracak aktarma merkezlerine ihtiyaçları olduğunu aktardı.

Arslan, Rize-Artvin Havalimanı, Çukurova Havalimanı, Yozgat Havalimanı, Karaman Havalimanı, ve Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nın inşaatının devam ettiğini söyledi. 

Arslan sözlerine şu şekilde devam etti; "Genel havacılığa hizmet verecek Çeşme Alaçatı'da bir havalimanı inşa edeceğiz. daha önce...