27 / 04 / 2024

Termit İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Termit İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Termit İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rukiye Deniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Haldun Taner Sokak'ta kuruldu.

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Turhan tarafından kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Ertunç Dülger tarafından kuruldu.

Rmz1 İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmz1 İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Celep tarafından kuruldu.

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dönmez tarafından kuruldu.

Hersek İnşaat Makina Elektrik Elektronik Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Hersek İnşaat Makina Elektrik Elektronik Hırdavat Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ergün Özbay tarafından kuruldu.

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Acar tarafından kuruldu.

Termit İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Termit İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Termit İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rukiye Deniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Haldun Taner Sokak'ta kuruldu. 


Termit İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...