02 / 05 / 2024

Termo Teknik 2016 ramazan kampanyası

Termo Teknik 2016 ramazan kampanyası

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Türkiye ekonomisi 2016'da beklenenden çok daha iyi büyüdü!

Türkiye ekonomisinin 2016'da beklenenden çok daha iyi büyüdüğünü belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Toparlanma hızlı oldu ve Türkiye teknik olarak bir resesyona girmedi, bu çok önemli." dedi.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Teknik Yapı Metropark ödeme planı kampanyası 2016!

Teknik Yapı Metropark ödeme planı kampanyası kapsamında 100 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi fiyatları 2016!

Suadiye Sahil Sitesi 130 adet daireden meydana geliyor. Projede deniz ve adalar manzarasına sahip. İşte Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi fiyatları 2016...

Metropark Teknik Yapı ödeme kampanyası 2016!

Metropark Teknik Yapı ödeme kampanyası kapsamında sıfır faizle 100 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Suadiye Sahil Teknik Yapı fiyatları 2016!

Toplam 130 konuttan meydana gelen Suadiye Sahil Teknik Yapı fiyatları 1 milyon 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede kişiye özel ödemeler yapılıyor.

Suadiye Sahil Teknik Yapı fiyat 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi Teknik Yapı imzası taşıyor. Projede teslimler 2017 Ekim ayında yapılacak...

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Termo Teknik 2016 ramazan kampanyası Haberi

Termo Teknik 2016 ramazan kampanyası

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü (The Queen’s Award)” sahibi LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi’yi Türkiye’ye sunan Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Geçtiğimiz yıllarda da porselen yemek seti hediyesi ile Ramazan Ayı’nı karşılayan Termo Teknik, kampanya süresince LOGIC Premix Yoğusmalı Kombi alan tüketicilere Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediye ediyor*. Ramazan boyunca LOGIC Kombi’yi tercih edenler mutfaklarında seramik tencere seti konforundan faydalanacak.


Avrupa’nın Sevilen Kombisi

Ideal Heating tarafından 110 yıllık kombi tecrübesi ile İngiltere’de üretilen 26/35 ve 31/35 kW kapasiteli LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombiler, sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en kompakt boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor.  İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde yıllardır çok sevilen; Türkiye’de de 2011 yılında piyasaya sunulan ve Türk tüketicisinin kısa zamanda beğenisini...